• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αστυνομία - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Έκκληση στους οδηγούς να τηρήσουν τα μέτρα

lawandorder.gr 05-12-2021 16:33 Τελευταία ενημέρωση: 05-12-2021 16:36
Αστυνομία - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις / Φωτογραφία: Eurokinisi
Αστυνομία - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Έκκληση στους οδηγούς να τηρήσουν τα μέτρα
Ανακοίνωση της αστυνομίας για τη Δευτέρα, 6 του μήνα

Ανακοίνωση ενημέρωσης προς τους οδηγούς για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες θα υπάρξουν τη Δευτέρα 6 του μήνα, εξέδωσε η αστυνομία.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή της η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να τηρήσουν τα μέτρα τα οποία θα υπάρχουν, έτσι ώστε να αποφευχθούν πρόσθετα μέτρα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και παράλληλα για τη δική τους καλύτερη εξυπηρέτηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για αύριο 6 Δεκεμβρίου 2021 στο κέντρο της Αθήνας, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo