• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Εκλογές - ΚΙΝΑΛ: Ν. Ανδρουλάκης «Η μαζική συμμετοχή είναι πολιτική "προίκα"»

lawandorder.gr 05-12-2021 15:38 Τελευταία ενημέρωση: 05-12-2021 15:40
Εκλογές - ΚΙΝΑΛ / Φωτογραφία: Eurokinisi
Εκλογές - ΚΙΝΑΛ: Ν. Ανδρουλάκης «Η μαζική συμμετοχή είναι πολιτική
Το μήνυμα του υποψήφιου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, μετά τη ψήφο του

Στη γενέτειρά του την Κρήτη, βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης για να ψηφίσει στις εκλογές ανάδειξης ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ. Μετά τη ψήφο του προχώρησε και σε δηλώσεις μιλώντας για ενότητα του κόμματος.

Τονίζοντας παράλληλα πως η μαζική συμμετοχή από τον κόσμο είναι ένα μήνυμα ενότητας «μιας ενότητας που είναι και η σημαντική παρακαταθήκη της αείμνηστης προέδρου μας, της Φώφης Γεννηματά».

Αρχικά ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, σχολίασε στις δηλώσεις του:

«Καλώ τους δημοκράτες προοδευτικούς πολίτες της πατρίδας μας να μας τιμήσουν σήμερα με τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες μας. Ζητώ να πάρουν την υποψηφιότητά μου στα χέρια τους και να μου δώσουν καθαρή εντολή, για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία.

Είναι ο μόνος τρόπος για να έχουμε μια ισχυρή προοπτική για το μέλλον. Πιστεύω ότι είναι καλό για τη δημοκρατία μας, η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη προόδου, ως δύναμη συνέπειας, ως δύναμη ρεαλισμού, να πρωταγωνιστήσουν ξανά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, έναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σας ευχαριστώ».

«Μεγάλη μου τιμή η συμμετοχή των πολιτών»

Στη συνέχεια σε ερώτηση δημοσιογράφου για την προσέλευση του κόσμου, απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που εδώ από τη γενέτειρά μου την Κρήτη, υπάρχει ένα ισχυρό ενδιαφέρον, είναι μεγάλη μου τιμή η συμμετοχή των πολιτών και πιστεύω ότι αυτή η μαζική συμμετοχή είναι και η μεγάλη πολιτική "προίκα" της παράταξης για την επόμενη μέρα και η σφραγίδα της ενότητας.

Μιας ενότητας που έχουμε πάρα πολύ ανάγκη, μιας ενότητας που είναι και η σημαντική παρακαταθήκη της αείμνηστης προέδρου μας, της Φώφης Γεννηματά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo