• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συγκινεί ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Στη γυναίκα μου δεν πρόλαβα να πω όσα ήθελα»

lawandorder.gr 05-12-2021 12:39 Τελευταία ενημέρωση: 05-12-2021 12:40
Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος / Φωτογραφία: Eurokinissi
Συγκινεί ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Στη γυναίκα μου δεν πρόλαβα να πω όσα ήθελα»
Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε για την απώλεια της συζύγου του και όσα δεν πρόλαβε να της πει

Χρήστος Σωτηρακόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του και όσα δεν πρόλαβε να της πει.

«Η μνήμη ήταν πάντα ένα πολύ μεγάλο ατού μου, εκτός από αθλητικά θυμάμαι και ιστορικά γεγονότα. Στους μαθητές μου λέω πάντα ότι σκοπός είναι να κάνουν καριέρα, όχι να γίνουν σαν εμένα», είπε αρχικά ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είπε στη συνέχεια: «Από την Άντζελα μου μένει μια πολύ καλή ανάμνηση, οι μητέρες καθορίζουν τα παιδιά. Επειδή λόγω δουλειάς έλειπα σε ταξίδια, πάντα ήθελα να υπάρχει κάποιος στο σπίτι για να βάζει τα παιδιά σε σειρά. Οι σχέσεις μας με την Άντζελα πέρασαν τα πάνω και τα κάτω τους, ήταν όμως ένας υπέροχος άνθρωπος. Με εξόργισε το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε την καύση της Άντζελας στην Ελλάδα και πήγαμε στη Βουλγαρία. Όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου, πέρασαν Κυριακή του Πάσχα στο Mega μαζί μου. Στην Άντζελα δεν είπα όσα θα ήθελα να πω, πάντα θεωρείς ότι έχεις χρόνο μπροστά σου. Αν την είχα τώρα μπροστά μου θα της έλεγα να προσέχει. Μπήκε για μια απλή επέμβαση κι “έφυγε”. Θα ήθελα η γυναίκα μου να χαρεί τα παιδιά της για την πορεία που κάνουν σήμερα», πρόσθεσε επίσης ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo