23.9 C
Athens
26.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 16 Απριλίου 2024
More

    Συγκλονισμένη η Λαμία με τον θάνατο της 14χρονης από κορονοϊό – Τι λένε οι γιατροί (βίντεο)


    Συγκλονισμένη είναι η Λαμία με την είδηση του θανάτου του 14χρονου κοριτσιού που νοσούσε με κορονοϊό από τις 19 Νοεμβρίου και κατέληξε μέσα στα Επείγοντα του νοσοκομείου, μετά την ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της.
    Τι συνέβη – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου
    Η 14χρονη ήταν μαθήτρια της Γ’ τάξης στο 4ο Γυμνάσιο. Το πρωί του Σαββάτου αισθάνθηκε ξαφνική και έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Διακομιστηκε στα Επείγοντα με προκάρδιο άλγος, ενώ νοσούσε από κορονοϊό.
    Οι γιατροί από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
    Δυστυχώς όμως η 14χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, υπέστη απανωτές ανακοπές. Οι γιατροί τη διασωλήνωσαν αλλά δεν πρόλαβαν να τη μεταφέρουν στη ΜΕΘ, καθώς η 14χρονη δυστυχώς “έσβησε” στα Επείγοντα.
    Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας
    “Σήμερα 04/12/2021 στις 09:30 π.μ προσήλθε με ΕΚΑΒ, συνοδεία με την μητέρα του, κορίτσι 14 ετών με αναφερόμενη νόσο Covid 19 παρουσιάζοντας αδυναμία, καταβολή και συμπτώματα αφυδάτωσης.
    Σύμφωνα με το ληφθέν ιστορικό, δεν είχε εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19, νοσούσε από 29/11/2021 και ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή κατ’ οίκον. Άμεσα βάση πρωτοκόλλου έγινε κλινικο-εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και τέθηκε διάγνωση οξέως στεφανιαίου συνδρόμου. Άμεσα έγινε προσπάθεια αντιμετώπισης της βαρύτατης κλινικής εικόνας με την συνδρομή ιατρών των Επειγόντων, Παιδιάτρων, ΜΣΝ, Αναισθησιολόγων, ΜΕΘ, με ταυτόχρονη επικοινωνία με το νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία και ΕΚΑΒ, προκειμένου να σταθεροποιηθεί κλινικά και να διακομιστεί με ασφάλεια.
    Δυστυχώς παρ’ όλες τις προσπάθειες το κορίτσι παρουσίασε καρδιοαναπνευστική ανακοπή και παρά την παρατεταμένη προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, κατέληξε στις 17:26 μ.μ..”
    Ο Διοικητής του Γ.Ν. Λαμίας
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ”
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σήμερα ο πρώτος γύρος για τον νέο πρόεδρο – Η διαδικασία και όλες οι λεπτομέρειες
    Κορονοϊός: Δωρεάν self tests ενόψει Χριστουγέννων – Από πού θα τα προμηθευτούμε
    Δεύτερος γύρος εκλογών στο ΔΣΑ: Βερβεσός – Αναστασόπουλος «μονομαχούν» για τη προεδρεία
    Καιρός: Καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους – Πού θα είναι πιο ισχυρά τα φαινόμενα
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ