• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η μετάλλαξη Όμικρον σαρώνει τις ΗΠΑ -Εντοπίστηκαν κρούσματα σε τρεις ακόμη Πολιτείες

lawandorder.gr 03-12-2021 23:45 Τελευταία ενημέρωση: 03-12-2021 23:47
Εικόνα από λεωφόρο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης / Φωτογραφία: Eurokinissi
Η μετάλλαξη Όμικρον σαρώνει τις ΗΠΑ -Εντοπίστηκαν κρούσματα σε τρεις ακόμη Πολιτείες
Τα νέα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού έρχονται να προστεθούν στα 10 που είχαν διαπιστωθεί ως χθες στις ΗΠΑ

Τρία κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον εντοπίστηκαν στο Μέριλαντ, ενώ από ένα ανακοίνωσε το Μιζούρι και η Πενσιλβάνια, μόλις δύο εικοσιτετράωρα από την επιβεβαίωση της πρώτης μόλυνσης της παραλλαγής στις ΗΠΑ. 

Ο κυβερνήτης του Μέριλαντ Λάρι Χόγκαν ανακοίνωσε απόψε ότι εντοπίστηκαν τα τρία πρώτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Πολιτεία αυτήν.

Οι δύο ασθενείς προέρχονται από το ίδιο νοικοκυριό. Ο ένας ήταν εμβολιασμένος και είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Νότια Αφρική ενώ ο δεύτερος είναι ανεμβολίαστος αλλά ήρθε σε στενή επαφή με τον πρώτο. Το τρίτο κρούσμα είναι ένας ανεμβολίαστος πολίτης που δεν έχει ταξιδέψει πρόσφατα. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, κανείς από τους τρεις ασθενείς δεν νοσηλεύεται.

Στην Πενσιλβάνια, θετικός στην παραλλαγή Όμικρον βρέθηκε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών. Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής αυτής στην περιοχή.

Ένα κρούσμα εντοπίστηκε επίσης στο Μιζούρι.

Εχθές, η Νέα Υόρκη ανακοίνωσε 5 κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον, τα οποία προστίθεντο στα συνολικά δέκα που είχαν ανακοινωθεί ως την Πέμπτη στις ΗΠΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo