• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ο Μόσιαλος έπεισε ταξιτζή να κάνει το εμβόλιο - Η συζήτηση με τον πολίτη στο μποτιλιάρισμα

lawandorder.gr 03-12-2021 17:10 Τελευταία ενημέρωση: 03-12-2021 17:10
Ο Μόσιαλος έπεισε ταξιτζή να κάνει το εμβόλιο / Φωτογραφία: Eurokinisi
Ο Μόσιαλος έπεισε ταξιτζή να κάνει το εμβόλιο - Η συζήτηση με τον πολίτη στο μποτιλιάρισμα
Το περιστατικό έκανε γνωστό ο ίδιος ο Ηλίας Μόσιαλος

Όπως είχε κάνει ο υπουργός Υγείας στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος είχε πείσει δημοσιογράφο να κάνει την τρίτη δόση εμβολίου, έτσι και στην Ελλάδα ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος έπεισε έναν ταξιτζή να κάνει το εμβόλιο!

Συγκεκριμένα ο καθηγητής πολιτικής υγείας στο LSE, με ανάρτησή του έκανε γνωστό το περιστατικό, τονίζοντας πως «έπεσε» σε ανεμβολίαστο οδηγό ταξί . Και αφού του εξήγησε για το εμβόλιο και πως δεν ισχύουν τα όσα πίστευε ο οδηγός ταξί, τον έπεισε να πάει να το κάνει.

Η επιστημονική συζήτηση στο «κολλημένο» στην κίνηση ταξί

«Μόλις συζήτησα αναλυτικά με ιδιοκτήτη ταξί για τα εμβόλια. Έβρεχε και κολλήσαμε για αρκετή ώρα στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Δεν έχει κάνει το εμβόλιο γιατί τρώει πρατόγαλο και χλωροτύρι και θεωρούσε ότι ήταν προστατευμένος. Εξήγησα γιατί δεν είναι. Θεωρούσε επίσης ότι τα mRNA εμβόλια μένουν στο σώμα μας για πάντα και ίσως προκαλέσουν μακροχρόνιες παρενέργειες.

Δεν ισχύει αυτό. Το mRNA μένει στον οργανισμό μας για λίγες ημέρες η εβδομάδες και μετά διαλύεται. Το ερώτημα με το mRNA και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις μου το έχουν θέσει αρκετοί πολίτες τις τελευταίες ημέρες.

Χρειάζεται συστηματική ενημέρωση με υπομονή και κατανόηση όλων των ανησυχιών. Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν είναι αρνητές η ψεκασμένοι. Δεν είναι σωστά ενημερωμένοι και έχουν εύλογες ανησυχίες.

Νομίζω ότι τον έπεισα να κάνει το εμβόλιο».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo