• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Έκκληση από τον γυναικολόγο της Παρθένας Κουτμερίδου: «Εμβολιαστείτε όλες οι έγκυες»!

lawandorder.gr 03-12-2021 12:27
Παρθένα Κουτμερίδου / Φωτογραφία: Facebook
Έκκληση από τον γυναικολόγο της Παρθένας Κουτμερίδου: «Εμβολιαστείτε όλες οι έγκυες»!
Υπέρ του εμβολιασμού τάσσεται ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου

Κάνει έκκληση να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού οι έγκυες γυναίκες ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου, δηλώνοντας ότι είναι «φανατικά υπέρ του εμβολιασμού».

Ο Χρήστος Καρύδας, μιλώντας στον Ant1, μία μέρα μετά την κηδεία της Παρθένας, είπε ότι: «Εκ των υστέρων δεν ωφελεί, ενώ επανειλημμένα, για τους δικούς τους λόγους δεν εμβολιάστηκε και φτάσαμε σε αυτό το συμβάν», είπε ερωτηθείς γιατί δεν έκανε το εμβόλιο η θανούσα και σχετικά με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να επηρεάστηκε από τον πνευματικό της.

«Και οι δύο σύντροφοι ενημερώθηκαν επανειλημμένα, είναι μεγάλοι άνθρωποι με τις δικές τους επιρροές», συμπλήρωσε και απηύθυνε έκκληση μέσα από την εκπομπή. «Θέλω λίγο μέσα σε αυτό το τραγικό συμβάν, σήμερα που αισθάνομαι τόσο απαίσια που εγώ δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην κηδεία της Πάττυ γιατί είχα τοκετό, να σκεφτούμε τον σύζυγο, ο οποίος έχασε τη γυναίκα του και έχει ένα μωράκι και όλος ο πλανήτης στρέφεται πάνω του».

Ο γιατρός διαβεβαίωσε πως είναι «φανατικά υπέρ του εμβολιασμού σε γυναίκες που είναι, θέλουν να μείνουν έγκυες, αλλά σε όλες τις γυναίκες. Πρέπει όλος ο κόσμος να εμβολιαστεί να κάνει το εμβόλιο». Έδωσε μάλιστα παράδειγμα γυναίκας την οποία έπεισε να το κάνει, έκανε την 1η δόση στις 32 εβδομάδες και λίγο πριν κάνει τη 2η αρρώστησε. Σύμφωνα πάντως με τον Χρήστο Καρύδα, από τις εγκύους ασθενείς του, δύο στις δέκα έχουν εμβολιαστεί με τις περισσότερες να φοβούνται, ενώ στο νομό Σερρών, από όπου κατάγεται και διατηρεί το ιατρείο του, «ούτε οι μισοί είναι εμβολιασμένοι».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo