19.4 C
Athens
16.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Ενθουσιασμός! O Berlin του «La Casa de Papel» αποκτά δική του σειρά στο Netflix


    Ενώθηκαν ξανά τα μέλη του cast της δημοφιλούς σειράς La Casa de Papel στην εκδήλωση του Netflix, ώστε να απαντήσουν ζωντανά σε ερωτήσεις των 5.000 θαυμαστών της σειράς από τα νότια της Μαδρίτης.
    Ωστόσο η εκδήλωση έφερε στο φως και άλλη μία ευχάριστη έκπληξη, με τον Πέδρο Αλόνσο (Berlin) να ανακοινώνει ότι παρόλο που το La Casa de Papel έφτασε στο τέλος του, η ιστορία του θα συνεχιστεί με μία νέα σειρά που θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα το 2023.
    Συγκεκριμένα η νέα σειρά θα επικεντρωθεί στον Berlin, τον χαρακτήρα από τον οποίο ξεκίνησαν όλα. «Είναι μια αξέχαστη στιγμή γιατί είναι το τέλος ενός κύκλου και η αρχή ενός άλλου», είπε χαρακτηριστικά ο Αλόνσο στην εκδήλωση αυτή. «Σήμερα μιλούσα με τον Χεσούς Κολμενάρ (ο παραγωγός της σειράς) και λέγαμε ότι τώρα περπατάμε στο άγνωστο, ανοιχτοί σε οτιδήποτε συμβεί και χωρίς προσδοκίες».
    «Ξέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα δώσουν στη σειρά κάθε δυνατή ανατροπή» ανέφερε ο ηθοποιός δείχνοντας τους σεναριογράφους του La Casa de Papel που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση. «Η ευθύνη (να δημιουργήσουμε ένα νέο πρότζεκτ βασισμένο σε μια τόσο δημοφιλή σειρά) μπορεί να είναι ένα βάρος, ελπίζω όμως να συνεχίσουμε να έχουμε το θάρρος να χρησιμοποιήσουμε αυτή την υπέροχη ενέργεια για να ρισκάρουμε τα πάντα ξανά», πρόσθεσε ο ηθοποιός.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κορονοϊός: Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή για τρίτη δόση στους 4 μήνες – Στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας
    Τραγωδία στην Κω: Δύο νεκροί μετανάστες μετά από ανατροπή ταχύπλοου
    Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του «ψευτογιατρού» – Τα θύματά του ξεδιπλώνουν στο δικαστήριο τον εφιάλτη που έζησαν
    Μηνυτήρια αναφορά στον Αρείου Πάγου καταθέτει η Δόμνα Μιχαηλίδου για το θάνατο του 25χρονου σε κέντρο παιδιών με αναπηρία
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ