• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Καταγγελία από τον Χριστόφορο Ζαραλίκο: «Μπράβοι» διέκοψαν την παράστασή του - Οργή στο Twitter (βίντεο)

lawandorder.gr 03-12-2021 11:03 Τελευταία ενημέρωση: 03-12-2021 11:06
Καταγγελία από τον Χριστόφορο Ζαραλίκο: «Μπράβοι» διέκοψαν την παράστασή του
Καταγγελία από τον Χριστόφορο Ζαραλίκο: «Μπράβοι» διέκοψαν την παράστασή του - Οργή στο Twitter (βίντεο)
Ο κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι «μπράβοι» προσπάθησαν να διακόψουν τη θεατρική του παράσταση - Ανάμεσά τους και η Σάσα Σταμάτη

Μια άκρως σοβαρή καταγγελία για επίθεση και επιχείρηση λογοκρισίας σε θεατρική παράσταση έκανε ο γνωστός κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος, παρουσιάζοντας και σχετικό βίντεο από την παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη».

Ο κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι «μπράβοι» προσπάθησαν να διακόψουν τη θεατρική του παράσταση.

Μάλιστα, ο κωμικός της stand up αφήνει αιχμές κατά του πρωθυπουργού, σημειώνοντας: «Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Σε σχετικό βίντεο μάλιστα, διακρίνεται και η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη μαζί με μπράβους, όπως καταγγέλλει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος,  και να έχει διακόψει την παράσταση και να υπάρξουν διαπληκτισμοί.  Ο λόγος σύμφωνα με τις καταγγελίες ήταν ότι στην παράσταση υπήρχε αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με ανάρτησή του στο Twitter στις 2 τα ξημερώματα ανέφερε: «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Η παράσταση είναι φανερό ότι έχει διακοπεί, ενώ ακούγονται έντονοι διαπληκτισμοί. Από τη μεριά του, ο κωμικός προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας «σταματήστε».

Δύο με τρεις φορές, η Σάσα Σταμάτη ακούγεται να φωνάζει «γιατί δεν λες και για τον Μελισσανίδη τον φίλο σου», με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο να της απαντά «δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης».

Τελικά, στο επεισόδιο επενέβησαν και άλλοι θεατές, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν και ανέβηκαν στη σκηνή, ζητώντας από την ομάδα που είχε διακόψει την παράσταση να αποχωρήσει.

Η πρώτη πολιτική αντίδραση

Η  πρώτη πολιτική αντίδραση με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, να αναφέρει ότι είναι «σημάδι παρακμής» και «ντροπιαστική και επικίνδυνη» η διακοπή της παράστασης.

Αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί βρέθηκε η γνωστή δημοσιογράφος στην παράσταση και ποιοι είναι οι άντρες που τη συνόδευαν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo