22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Συγκλονιστική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αυτομαστιγώθηκε πάνω από τον τάφο της Ανέτ και το Twitter τον αποθέωσε! (εικόνες)


    Οι Άγριες Μέλισσες διανύουν τον 3ο κύκλο και οι εξελίξεις στο Διαφάνι συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
    Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο την τιμητική του είχε ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος υποδύεται τον Μελέτη. Ξεχωριστή του επεισοδίου λίγο πριν παντρευτεί την Κορίνα η συνάντησή του με την Πηνελόπη αλλά και η στιγμή που ψάχνει την λύτρωση και την εξιλέωση πηγαίνοντας στον τάφο της μητέρας του Ανέτ για να της ζητήσει συγχώρεση για τα όσα έχει κάνει. Πάνω από τον τάφο της γδύνεται και αρχίζει να αυτομαστιγώνεται. Κορυφαία στιγμή όταν τον βρίσκει σε άθλια κατάσταση ο Κωνσταντής με την Δρόσω. Οι σκηνές ανάμεσα στον Μελέτη και τον Κωνσταντή (Γιάννης Κουκουράκης) είναι συγκινητικές καθώς οι δυο τους έρχονται μετά από πολύ καιρό κοντά.
    Το twitter πήρε… φωτιά από τις συγκεκριμένες στιγμές του επεισοδίου, με τον ερμηνεία του Γιώργου Γεροντιδάκη να βρίσκεται στο επίκεντρο.
    Οσο και να μην θελω τον Μελετη αυτη η σκηνη μου ραγισε την ψυχη στον ταφο της μανας του να κλαίει σαν μικρο παιδι και να της λεει να τον συγχωρέσει. και φοβερη ερμηνεια #AgriesMelisses pic.twitter.com/aAxB4FmfG7
    — Valentina (@nI1z6yYmSUbfjVQ) December 2, 2021
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κρήτη: Αστυνομικοί βρήκαν κοριτσάκι σε χαρτόκουτα, εκτεθειμένο στο κρύο! (εικόνα)
    Δίκη Μαρκέλλας: Ομόφωνα ένοχη κρίθηκε η 34χρονη -Σοκάρουν όσα είπε στην απολογία της
    Διαρρήκτες «τρύπωσαν» σε διαμέρισμα 66χρονου στο Ψυχικό -Άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν
    Με ένα πανκ ροκ τραγούδι η Μέρκελ αποχαιρέτησε την καγκελαρία της Γερμανίας (εικόνες & βίντεο)
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ