21.1 C
Athens
19.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    This is the end! Στον αέρα τα 5 τελευταία επεισόδια του La Casa De Papel (βίντεο)


    Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε. Έπειτα από πέντε σεζόν δράσης, έξυπνων εναλλαγών και θρήνου για την απώλεια μελών της, η συμμορία του La Casa De Papel κάνει φινάλε από τη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix.
    Η αγωνία έλαβε τέλος και η επίσημη ημερομηνία που το Netflix θα αποκάλυπτε τα πέντε τελευταία επεισόδια της «Τέλειας Ληστείας» αλά ισπανικά έφτασε. Θυμίζουμε πως η σεζόν που θα έριχνε αυλαία στη σειρά που έσπασε ταμεία σε όλο τον κόσμο και έκανε πολλούς να θέλουν να μάθουν ισπανικά «έσπασε» στα δύο ελέω κορονοϊού.
    Τα πρώτα πέντε επεισόδια του La Casa De Papel προβλήθηκαν από το Netflix στις αρχές Σεπτεμβρίου, με τις τελευταίες σκηνές της ισπανικής σειράς να «σπάνε» καρδιές, καθώς ένα ακόμη μέλος της συμμορίας έπεφτε νεκρό πριν καταφέρει ο «Καθηγητής» να οδηγήσει τους συνεργάτες τους έξω από την Εθνική Τράπεζα της Ισπανίας.
    Βίντεο: Το τελευταίο τρέιλερ του La Casa De Papel
    Πριν από 30 ημέρες, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα στο τελευταίο τρέιλερ πριν την πρεμιέρα του La Casa De Papel. Σε αυτό, ο καθηγητής εμφανίζεται να οδηγεί μέσα από ένα ενθουσιώδες πλήθος με μάσκες του Νταλί, έναν αστραφτερό σκαραβαίο, την ώρα που οι σύντροφοί του μέσα στην τράπεζα μοιάζουν να παραδίδονται στις αστυνομικές αρχές.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κρήτη: Αστυνομικοί βρήκαν κοριτσάκι σε χαρτόκουτα, εκτεθειμένο στο κρύο! (εικόνα)
    Δίκη Μαρκέλλας: Ομόφωνα ένοχη κρίθηκε η 34χρονη -Σοκάρουν όσα είπε στην απολογία της
    Διαρρήκτες «τρύπωσαν» σε διαμέρισμα 66χρονου στο Ψυχικό -Άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν
    Με ένα πανκ ροκ τραγούδι η Μέρκελ αποχαιρέτησε την καγκελαρία της Γερμανίας (εικόνες & βίντεο)
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ