• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σταρόβας: «Δεν γνώρισα ποτέ τον βιολογικό μου πατέρα - Εξαφανίστηκε όταν έμεινε έγκυος η μητέρα μου» (βίντεο)

lawandorder.gr 02-12-2021 21:37 Τελευταία ενημέρωση: 02-12-2021 21:39
Δημήτρης Σταρόβας / Eurokinissi
Σταρόβας: «Δεν γνώρισα ποτέ τον βιολογικό μου πατέρα - Εξαφανίστηκε όταν έμεινε έγκυος η μητέρα μου» (βίντεο)
Ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογείται πρώτη φορά για τον βιολογικό του πατέρα που δεν έχει γνωρίσει ποτέ, για την μητέρα του, αλλά και για την κόρη του

Για την ιστορία της οικογένειάς του, τον βιολογικό του πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ και την μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, αλλά και για την κόρη του, μίλησε για πρώτη φορά σε μία κατάθεση ψυχής ο Δημήτρης Σταρόβας στην ΕΡΤ.

Αναφέρθηκε στα παιδιά του χρόνια και τη φτώχεια που έζησε, αλλά και τον χαμό της μητέρας του τον Νοέμβριο του 2021.

«Ο βιολογικός μου πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου ερήμην της και όταν έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε, ήταν φυγόπονος. Εγώ δεν τον γνώρισα ποτέ. Όταν ήμουν στα 12, η μαμά μου παντρεύτηκε τον Σταρόβα και πήρα το όνομά του. Παντρεύτηκε για να γλιτώσει το κοινωνικό…», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας στην ΕΡΤ. «Η μαμά μου και η γιαγιά μου έπαιρναν μια μπανάνα, την έτρωγα εγώ και έτρωγαν αυτές τις φλούδες. Μου έλεγαν ιστορίες δίπλα στην ξυλόσομπα. Μεγάλωσα σαν πασάς, δεν μου έλειψε τίποτα», ανέφερε.

«Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά του. Με τον βιολογικό μου πατέρα η μάνα μου δεν ήθελε να έχει καμία επαφή. Την είχαν προσεγγίσει πολλοί από το χωριό του πατέρα μου για να διεκδικήσει πράγματα επειδή ήταν ευκατάστατος. Παρόλα αυτά δεν δέχτηκε ποτέ η μάνα μου τίποτα. Λαγαρίας ήταν το πατρικό της μαμάς μου και Κασάπογλου του βιολογικού μου πατέρα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Έχασα την μαμά μου στις 12 Νοεμβρίου μετά από ταλαιπωρία πολλών ετών. Κοιμόμουν με αυτήν τη σκέψη. Ξυπνούσα και έλεγα τι θα γίνει τώρα. Πέρασα φρικτά. Ήταν τόσο βάρος, μετά από 3-4 χρόνια, τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι κανονικά. Δεν ξέρεις τι γίνεται. Ξαναπάντρεψα τη μάνα μου με το ζόρι στα 60 τόσα της για να έχει παρέα. Πέρασαν μια επταετία πολύ ωραία», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Με την κόρη μου δεν μιλάμε στο τηλέφωνο

Για την κόρη του, εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να έχει μαζί της περισσότερες επαφές: «Είμαστε σε διάσταση με τη μητέρα της. Με καίει ότι πρέπει να φέρω πιο κοντά τη σχέση με την κόρη μου. Της έχω πει πως θέλω να είμαστε περισσότερο μαζί. Τώρα είναι στην εφηβεία. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο. Παίρνω αλλά τι να κάνω. Το παιδί δεν είναι 3 χρόνων για να θέλει κυνήγι».

«Δεν θα θυσίαζα τον χαβαλέ και την επαφή με τους ανθρώπους που αγαπώ για την κορυφή. Το χειρότερο που μπορείς να μου κάνεις είναι να με βάλεις κάπου μόνο, να μην έρχομαι σε επαφή με κανέναν», ανέφερε.

«Θεωρώ τον εαυτό μου πάρα πολύ τυχερό. Έχω βρεθεί στα καλύτερα σχήματα χωρίς καμία προσπάθεια. Αυτή η δουλειά θέλει να τρέξεις. Κάποιοι άλλοι ετοίμαζαν πάντα και εγώ πήγαινα», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo