23.4 C
Athens
18.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Σοφία Βογιατζάκη: «Μετά το “Είσαι το ταίρι μου” όλες οι χοντρές του πλανήτη πανηγυρίζαμε» (βίντεο)


    Για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», από το MEGA, αλλά και τα σχόλια που ενδεχομένως να έχει δεχτεί για το σώμα της, μίλησε η ηθοποιός, Σοφία Βογιατζάκη.
    Η Σοφία Βογιατζάλη, η τηλεοπτική Τούλα και κολλητή φίλη της Στέλλας (Βίκυ Σταυροπούλου) στην κλασική πλέον σειρά του MEGA, που κλείνει φέτος 20 χρόνια από την πρεμιέρα, έχει μετακομίσει αυτή τη σεζόν στο Κουδουνάρι, όπου με «αξάν» τιμημένης κατοίκου της κεντρικής Ελλάδας, πρωταγωνιστεί στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».
    «Είμαι πολύ χαρούμενη μ’ αυτή τη δουλειά. πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη» λέει στην τηλεόραση της εκπομπής «Ελένη» η Σοφία Βογιατζάκη για τη νέα της τηλεοπτική δουλειά που «σαρώνει» στους πίνακες τηλεθέασης τα βράδια της Παρασκευής στο MEGA.
    «Η επιτυχία είναι επιλογή»
    «Η ευτυχία είναι επιλογή. Ο μόνος λόγος για τον οποίο πρέπει να στενοχωριόμαστε είναι σοβαροί λόγοι υγείας που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς να τους παρουσιάσουμε προς το θετικό τους» λέει η ίδια για το γεγονός πως όλοι την έχουμε στο μυαλό μας να γελά, με το χαρακτηριστικό ξεκαρδιστικό γέλιο της.
    «Εαν εμένα με ενοχλεί η εικόνα μου για οποιοδήποτε λόγο, αυτό το βλέπουν οι απέναντί μου. Αν αισθάνεσαι γενικά καλά, νομίζω ότι είναι πρόβλημά τους» συμπληρώνει.
    Η Σοφία Βογιατζάκη λέει πως δεν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση από άκομψα σχόλια άλλων. «Δεν έχω αισθανθεί ούτε μπούλιγνκ, ούτε αρνητισμό, ούτε τίποτα, ίσως μπορεί να έχει συμβεί γύρω μου αλλά δεν του δίνω σημασία», σημειώνει.
    Βίντεο: Η σκηνή με το φιλί στο «Είσαι το Ταίρι μου»
    Μάλιστα, όταν η συζήτηση έρχεται στη σειρά «Είσαι το Ταίρι μου» από την οποία έγινε περισσότερο γνωστή, η Σοφία Βογιατζάκη σχολίασε πως τότε, λόγω του σεναρίου, πανηγύριζαν «όλες οι χοντρές του κόσμου». «Είναι η σκηνή με το φιλί, αυτό το επικό, «Βίκυ – Αλέξης» και στέλνω μήνυμα επι τόπου στον σεναριογράφο “είμαι στην Ομόνοια με όλες τις υπόλοιπες χοντρές και πανηγυρίζουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ