14.9 C
Athens
11.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα πρόθεση να μηνύσω την Google γιατί με γράφει 10 χρόνια μεγαλύτερη» (βίντεο)


    Η Μαρία Ιωαννίδου, μιλώντας στην κάμερα του Mega της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στη μήνυση που σκόπευε να κάνει στη Google και την εμπόδισε ο γιος της, για τις δυσκολίες που περνάει λόγω κορονοϊου και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.
    Η κυρία Ιωαννίδου αρχικά ανέφερε ότι «είμαι ευτυχισμένη, όλα τα έχουμε ιούς έχουμε, διαμαρτυρίες, #metoo, τα πάντα! Δεν είμαι καλά αυτή την περίοδο, έχω χάσει το χαμόγελό μου, έχω χάσει το κέφι μου, την αισιοδοξία μου. Έχω χάσει δουλειές. Πολύ καταραμένο όλο αυτό που μας έχει συμβεί. Είμαστε κακά παιδιά και μας τιμωρεί ο Θεός».
    Σχετικά με όσα είχε δηλώσει στο παρελθόν για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε «ότι τι έχω πει ρε παιδιά; Θα σας μαλώσω, είστε και νέα… Δεν έχετε βαρεθεί να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις; Είμαι με τα κορίτσια! Έγινε όλο αυτό που έγινε, αλλά που θα πάει; Τι σήριαλ είναι αυτό; Δηλαδή να αφαιρέσουμε από τον Φιλιππίδη τον τίτλο του καλύτερου ηθοποιού της γενιάς του; Να τον πατήσουμε; να τον σκίσουμε; Στην πυρά, στην πυρά; Φτάνει, καταστράφηκε, τελείωσε. Λυπάμαι πάρα πολύ και τη γυναίκα αλλά κυρίως το παιδί του. Και δεν κατάλαβα γιατί δεν πρέπει να έχω λόγο; Με ανθρώπους που γνωρίζω. Εγώ θέλω να ακούσω και τις απόψεις των ανθρώπων αυτών. Τις ακούσαμε; Είναι φοβερό, τραγικό και αισχρό όλο αυτό που έγινε. Από εκεί και έπειτα έγινε έτσι ακριβώς; Καθήστε να δούμε…».
    Τέλος, για τη μήνυση στη Google η Μαρία Ιωαννίδου είπε πως, «Ναι είχα τέτοια πρόθεση, αλλά με πρόλαβε ο ιός. Δεν ισχύουν αυτά που γράφει η Google, να το ξέρετε. Και ήθελα να το αφαιρέσω. Τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερη με γράφει. Ο σύντροφός μου θέλω να με παντρευτεί και δεν με παντρεύεται επειδή η Google γράφει ότι είμαι μεγάλη».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Δίκη Μαρκέλλας: «Αποδέχομαι την αρπαγή και ότι της έδωσα ουσία – Αρνούμαι την εγκατάλειψη και την ασέλγεια»
    Σπείρα απατεώνων με αγγελίες μέσω internet – Δείτε τους 5 δράστες (εικόνες)
    Έκτακτο δελτίο καιρού για Παρασκευή και Σάββατο – Τι πρέπει να προσέξουμε
    Γλυκά Νερά: Δεν αλλάζει το επίθετο της μικρής Λυδίας – Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ