17.6 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Διευθυντής ΜΕΘ Τζανείου για τον πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη: «Ήταν άρρωστος και ανεμβολίαστος» (βίντεο)


    Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Βασίλης. Ο διευθυντής της ΜΕΘ του Τζανείου Νοσοκομείου, Αθανάσιος Πρεκατές μίλησε στην εκπομπή «T-Live», για τον εκλιπών που νοσηλεύτηκε εκεί, τονίζοντας πως ο ήταν άρρωστος, έπαιρνε φάρμακα και δεν είχε εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.
    Ο διευθυντής της ΜΕΘ του «Τζανείου» για τον πατέρα της Ηλιάδη
    Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «T-Live»
    «Δεν ήταν ευθύς εξ’ αρχής σε εμάς, στην αρχή ήταν σε άλλο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για Covid-19, για έναν μήνα περίπου. Μετά πήγε στο σπίτι του, όπου έμεινε περίπου για 20 ημέρες, αλλά ήταν καθηλωμένος στην κλίνη με οξυγόνο το οποίο σήμαινε ότι δεν είχε πολλές εφεδρείες μετά τη νόσο covid δεδομένου ότι ήταν ένας άρρωστος, μη εμβολιασμένος, και έπαιρνε και φάρμακα επειδή είχε ένα αυτοάνοσο. Αυτά τα φάρμακα που έπαιρνε συνέχισε εν μέρει να τα παίρνει αλλά αυτά κάνουν ανοσοκαταστολή. Δηλαδή, έχουμε έναν ασθενή ο οποίος έχει ένα αυτοάνοσο, είναι ανεμβολίαστος, υφίσταται κορωνοϊό και εκτός αυτού έπαιρνε και φάρμακα τα οποία ρίχνουν την άμυνα του οργανισμού, κάνουν ανοσοκαταστολή επομένως δεν είναι εύκολο να χειριστεί αυτή την κατάσταση ο ασθενής και η ιατρική σωστά. Γιατί από τη μία δεν πρέπει να πάρει τα φάρμακα για το αυτοάνοσο, από την άλλη θα πρέπει να πάρει φάρμακα για να μπορεί να αναπνεύσει και να έχει καλό οξυγόνο», εξήγησε.
    Όπως σημείωσε, όταν ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη έφτασε στο νοσοκομείο δεν νοσούσε από κορωνοϊό, αλλά η Covid-19 είχε αφήσει υπόλειμμα.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποκλειστικό L&O: Το Σαββατοκύριακο η απάντηση αν θα κλείσουν τα γήπεδα ή όχι! – Από τι θα κριθεί
    Θεσσαλονίκη: Άντρας παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία και τραυματίστηκε σοβαρά
    Μετάλλαξη Όμικρον: Ενθαρρυντικά τα πρώτα στοιχεία του ΠΟΥ -Τα εμβόλια την «πιάνουν», ήπια τα συμπτώματα
    Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα την Πέμπτη -Άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ