• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Διευθυντής ΜΕΘ Τζανείου για τον πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη: «Ήταν άρρωστος και ανεμβολίαστος» (βίντεο)

lawandorder.gr 02-12-2021 08:08 Τελευταία ενημέρωση: 02-12-2021 08:10
Ο διευθυντής ΜΕΘ του Τζανείου στη «Τ-Live» / Φωτογραφία: Print Screen Youtube
Διευθυντής ΜΕΘ Τζανείου για τον πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη: «Ήταν άρρωστος και ανεμβολίαστος» (βίντεο)
Ο διευθυντής της ΜΕΘ του Τζανείου Νοσοκομείου, Αθανάσιος Πρεκατές μίλησε για τον χαμό του πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Βασίλης. Ο διευθυντής της ΜΕΘ του Τζανείου Νοσοκομείου, Αθανάσιος Πρεκατές μίλησε στην εκπομπή «T-Live», για τον εκλιπών που νοσηλεύτηκε εκεί, τονίζοντας πως ο ήταν άρρωστος, έπαιρνε φάρμακα και δεν είχε εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ του «Τζανείου» για τον πατέρα της Ηλιάδη

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «T-Live»

«Δεν ήταν ευθύς εξ’ αρχής σε εμάς, στην αρχή ήταν σε άλλο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για Covid-19, για έναν μήνα περίπου. Μετά πήγε στο σπίτι του, όπου έμεινε περίπου για 20 ημέρες, αλλά ήταν καθηλωμένος στην κλίνη με οξυγόνο το οποίο σήμαινε ότι δεν είχε πολλές εφεδρείες μετά τη νόσο covid δεδομένου ότι ήταν ένας άρρωστος, μη εμβολιασμένος, και έπαιρνε και φάρμακα επειδή είχε ένα αυτοάνοσο. Αυτά τα φάρμακα που έπαιρνε συνέχισε εν μέρει να τα παίρνει αλλά αυτά κάνουν ανοσοκαταστολή. Δηλαδή, έχουμε έναν ασθενή ο οποίος έχει ένα αυτοάνοσο, είναι ανεμβολίαστος, υφίσταται κορωνοϊό και εκτός αυτού έπαιρνε και φάρμακα τα οποία ρίχνουν την άμυνα του οργανισμού, κάνουν ανοσοκαταστολή επομένως δεν είναι εύκολο να χειριστεί αυτή την κατάσταση ο ασθενής και η ιατρική σωστά. Γιατί από τη μία δεν πρέπει να πάρει τα φάρμακα για το αυτοάνοσο, από την άλλη θα πρέπει να πάρει φάρμακα για να μπορεί να αναπνεύσει και να έχει καλό οξυγόνο», εξήγησε.

Όπως σημείωσε, όταν ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη έφτασε στο νοσοκομείο δεν νοσούσε από κορωνοϊό, αλλά η Covid-19 είχε αφήσει υπόλειμμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo