14.9 C
Athens
11.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Με δάκρυα στα μάτια ο Άλεκ Μπάλντουιν: «Δεν τράβηξα ποτέ τη σκανδάλη» (βίντεο)


    Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust, κατά την οποία μια γυναίκα έπεσε νεκρή από το όπλο που κρατούσε, έδωσε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν.
    Ο Άλεκ Μπάλντουιν απασχόλησε την διεθνή κοινή γνώμη όταν στις 21 Οκτωβρίου έγινε γνωστό πως έπειτα από εγκληματική αμέλεια της παραγωγής, η οποία άφησε αληθινά πυρά στο όπλο που κρατούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, έχασε τη ζωή της μια γυναίκα. Όταν το όπλο που κρατούσε πυροβόλησε, η σφαίρα τραυμάτισε ελαφρά τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα και σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς.
    «Μια σφαίρα που δεν έπρεπε να είναι στο σετ»
    Συντετριμμένος, ο Άλεκ Μπάλντουιν μιλά για την χειρότερη εμπειρία στη ζωή του στον Τζορτζ Στεφανόπουλος. «Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Δεν μου μοιάζει αληθινό» ακούγεται να λέει ο ηθοποιός σε ένα τρέιλερ της συνέντευξης που αναμένεται να προβληθεί στο δίκτυο ABC την Πέμπτη.
    Το εν λόγω περίστροφο υποτίθεται ότι θα περιείχε ψεύτικες σφαίρες. Όταν ρωτήθηκε πώς βρέθηκε η αληθινή σφαίρα στον μύλο, ο Μπάλντουιν απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Κάποιος έβαλε μια σφαίρα στο όπλο, μια σφαίρα που δεν έπρεπε να είναι στο σετ» σημειώνει επίσης.
    Βίντεο: «Δεν πάτησα ποτέ τη σκανδάλη» λέει ο Άλεκ Μπάλντουιν
    Ο Άλεκ Μπάλντουιν όμως δίνει και μια ακόμη λεπτομέρεια των όσων συνέβησαν στο σετ της νέας του ταινίας, υποστηρίζοντας πως δεν τράβηξε τη σκανδάλη. «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη» λέει και προσθέτει πως «δεν θα σημάδευα με όπλο κανέναν και να τραβήξω τη σκανδάλη. Ποτέ». Μετά το δυστύχημα, ο ηθοποιός είχε κάνει λόγο ακόμη και για σαμποτάζ.
    Asked by @GStephanopoulos how a real bullet got on the “Rust” set, Alec Baldwin says: “I have no idea. Someone put a live bullet in a gun. A bullet that wasn’t even supposed to be on the property.”
    Watch TOMORROW 8pm ET on ABC and stream later on @hulu. https://t.co/fJQly1za1T pic.twitter.com/OnpDuYERiC
    — ABC News (@ABC) December 1, 2021
    Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται και, μολονότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις, δεν αποκλείεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις εφόσον βρεθούν οι υπεύθυνοι, ανέφερε η εισαγγελία της Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποκλειστικό L&O: Το Σαββατοκύριακο η απάντηση αν θα κλείσουν τα γήπεδα ή όχι! – Από τι θα κριθεί
    Θεσσαλονίκη: Άντρας παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία και τραυματίστηκε σοβαρά
    Μετάλλαξη Όμικρον: Ενθαρρυντικά τα πρώτα στοιχεία του ΠΟΥ -Τα εμβόλια την «πιάνουν», ήπια τα συμπτώματα
    Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα την Πέμπτη -Άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ