13 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Κύπελλο Ελλάδος: Έβαλε δύσκολα ο Βόλος στον Παναθηναϊκό…


    Ναι μεν ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νικήσει το Βόλο στη Λεωφόρο με 2-1 για το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «8».
    Οι φιλοξενούμενοι όμως από την πλευρά τους μπόρεσαν να βάλουν το γκολ που ήθελαν, για να διεκδικήσουν στη ρεβάνς την πρόκριση.
    Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με τον Μακέντα στο 25′, ενώ στο δεύτερο μέρος από νωρίς πήρε προβάδισμα δύο γκολ, όταν στο 51′ ο Αλεξανδρόπουλος σημείωσε το 2-0.
    Όμως ο Βόλος δεν το έβαλε κάτω και πέντε λεπτά αργότερα, στο 56′, ο Φερνάντες ήταν αυτός ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ένα γκολ το οποίο δίνει ελπίδες στο Βόλο, καθώς στο Κύπελλο ισχύει ακόμη το γκολ εκτός έδρας…
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (90′ Μπουζούκης), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (69′ Πέρεθ), Αϊτόρ (78′ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (78′ Βιτάλ), Μακέντα.
    ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Γκουλέν, Φεράρι, Πουρίτα (46′ Ρομέρο), Ρινέρ, Τσοκάνης, Νίνης (74′ Σοάρες) Ρεγκατέν (83′ Ορόζ), Μπαρτόλο (46′ Φερνάντες), Τερεζίου (63′ Γουοτζκόφσκι), Φαν Φέερτ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Πλαστή ταυτότητα μέσω του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων είχε ο άνδρας που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο στη Νίκαια! (εικόνες & βίντεο)
    Γυναικολόγος Παρθένας Κουτμερίδου: «Ο άντρας της είναι αντιεμβολιαστής, εγώ είχα πει να κάνει το εμβόλιο»
    Κορονοϊός και εγκυμοσύνη: Έκκληση της επιστημονικής κοινότητας στις εγκύους να εμβολιαστούν
    Χρυσή Αυγή: Στη φυλακή παραμένει ο Μπαρμπαρούσης – Αναίρεση αποφυλάκισης Πατέλη ζητά ο Άρειος Πάγος
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ