• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Φαντασμαγορικό θέαμα από τη χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του ΚΠΙΣΝ (εικόνες)

lawandorder.gr 01-12-2021 21:59 Τελευταία ενημέρωση: 01-12-2021 22:15
Εντυπωσιακή φωταγώγηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος / Eurokinissi
Φαντασμαγορικό θέαμα από τη χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του ΚΠΙΣΝ (εικόνες)
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) έβαλε και φέτος τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα 2021

Μαγευτικές είναι οι εικόνες από την χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του Κέντρου Πολιτισμού 'Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Λαμπερά πάνελ με έντονα φώτα στους εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ / Φωτογραφία: Eurokinissi

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) έβαλε και φέτος τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα 2021. Η φωταγώγηση του χώρου έγινε σήμερα Τετάρτη (1/12) και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό.


Τα αμέτρητα γιορτινά φώτα άναψαν, χαρίζοντας τη λάμψη τους στα πλατάνια του Καναλιού και τα στολισμένα έλατα της Αγοράς.

Ένα φεστιβάλ φωτός έδωσε λαμπερό τόνο στο βραδινό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: τρεις Φωτεινές Εγκαταστάσεις διακεκριμένων καλλιτεχνών του εξωτερικού και μια ελληνική συμμετοχή μαγνήτισαν τα βλέμματα δημιουργώντας μια ιδιαίτερη εορταστική ατμόσφαιρα. Aκόμη και τα χορογραφημένα Σιντριβάνια στο Κανάλι συμμετείχαν στο θέαμα με τον δικό τους φαντασμαγορικό τρόπο!

Τα ψυχρά, γαλάζια φώτα στις τεχνητές λίμνες του Ιδρύματος δίνουν την αίσθηση χιονιού και πολικού ψύχους, μια συνθήκη μάλλον απαραίτητη για να νιώσουμε Χριστούγεννα. 

Η φωταγώγηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έγινε παρουσία αρκετού κόσμου, ο οποίος ήθελε να δει από κοντά και να απολαύσει το ονειρικό τοπίο.

Ένα σύμπλεγμα από 59 κατακόρυφους πίδακες , οι οποίοι συμβαδίζουν με την αρχιτεκτονική του κτιριακού συγκροτήματος που σχεδίασε το Renzo Piano Building Workshop, σε συνδυασμό με 10 περιστρεφόμενα σιντριβάνια, έχουν αναπτυχθεί στο Κανάλι κατά μήκος της Αγοράς, δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό αξιοθέατο τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας.

Τα σιντριβάνια βάφτηκαν σε αποχρώσεις του κόκκινου και του μπλε ειδικά για την περίσταση. Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ πως η εγκατάσταση είναι εξοπλισμένη με υποβρύχια LED φώτα τελευταίας τεχνολογίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo