• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συνάντηση Οικονόμου με Καταριανό πρέσβη: Η ΕΛ.ΑΣ. παρούσα στη διοργάνωση του Μουντιάλ 2022

lawandorder.gr 01-12-2021 20:00 Τελευταία ενημέρωση: 01-12-2021 20:01
O Ελευθέριος Οικονόμου με τον πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα / ΑΠΕ-ΜΠΕ
Συνάντηση Οικονόμου με Καταριανό πρέσβη: Η ΕΛ.ΑΣ. παρούσα στη διοργάνωση του Μουντιάλ 2022
Την συνδρομή της Ελλάδας στην διοργάνωση του Μουντιάλ 2022, συμφώνησαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου με τον πρέσβη του Κατάρ

Την συνδρομή της Ελλάδας στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2022, συμφώνησε εκτός των άλλων, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου με τον πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα Waleed Bin Mohammed Al-Emadi, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη (1/12), στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, εξετάσθηκαν τρόποι περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Κατάρ σε κρίσιμους τομείς της ασφάλειας.

Ο κ. Οικονόμου, ανταποκρινόμενος θετικά σε αίτημα του Κατάρ, εξέφρασε την ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρχών ασφαλείας, λόγω και της μεγάλης εμπειρίας τους σε θέματα διοργάνωσης σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων, να συνδράμουν στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου το 2022, στο Κατάρ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Οικονόμου, πέραν της τωρινής θέσης, έχει και προσωπική εμπειρία στην διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς είχε σημαντικό ρόλο, ως αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, στον τομέα της ασφάλειας της Ολυμπιάδας της Αθήνας, το 2004.

Συμφωνία για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας

Επιπλέον, μεταξύ των δύο πλευρών, συμφωνήθηκε να τεθούν στο προσεχές διάστημα οι βάσεις για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας, δρομολογώντας τις σχετικές διαδικασίες για την υπογραφή του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo