20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Συνάντηση Οικονόμου με Καταριανό πρέσβη: Η ΕΛ.ΑΣ. παρούσα στη διοργάνωση του Μουντιάλ 2022


    Την συνδρομή της Ελλάδας στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2022, συμφώνησε εκτός των άλλων, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου με τον πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα Waleed Bin Mohammed Al-Emadi, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη (1/12), στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
    Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, εξετάσθηκαν τρόποι περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Κατάρ σε κρίσιμους τομείς της ασφάλειας.
    Ο κ. Οικονόμου, ανταποκρινόμενος θετικά σε αίτημα του Κατάρ, εξέφρασε την ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρχών ασφαλείας, λόγω και της μεγάλης εμπειρίας τους σε θέματα διοργάνωσης σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων, να συνδράμουν στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου το 2022, στο Κατάρ.
    Σημειώνεται ότι ο κ. Οικονόμου, πέραν της τωρινής θέσης, έχει και προσωπική εμπειρία στην διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς είχε σημαντικό ρόλο, ως αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, στον τομέα της ασφάλειας της Ολυμπιάδας της Αθήνας, το 2004.
    Συμφωνία για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας
    Επιπλέον, μεταξύ των δύο πλευρών, συμφωνήθηκε να τεθούν στο προσεχές διάστημα οι βάσεις για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας, δρομολογώντας τις σχετικές διαδικασίες για την υπογραφή του.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: Αλβανοί κακοποιοί οι βασικοί «πελάτες» – Τι είπε ο αξιωματικός που είχε 320.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο
    Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 49χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του (βίντεο)
    Γλυκά Νερά: Αλλάζει επίθετο η μικρή Λυδία – Η αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (βίντεο)
    Κορονοϊός: Πέθανε η 38χρονη έγκυος και κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ