• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Βυθίστηκαν δυο σκάφη - Σοβαρές ζημιές στη μαρίνα

lawandorder.gr 01-12-2021 16:15 Τελευταία ενημέρωση: 01-12-2021 16:15
Πάτρα / Φωτογραφία: Eurokinissi
Κακοκαιρία στην Πάτρα: Βυθίστηκαν δυο σκάφη - Σοβαρές ζημιές στη μαρίνα
Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στη μαρίνα Πατρών, λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας

Δύο σκάφη βυθίστηκαν, ενώ σε δύο ακόμη σκάφη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στη μαρίνα Πατρών, λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας που έπληξε στην περιοχή.

Επιπροσθέτως, πλημμύρισε η δυτική προβλήτα Αντιρρίου καθώς και ο κεντρικός δρόμος που συνδέεται με αυτήν, συμπεριλαμβανομένου του οικίσκου του Λιμενικού Φυλακίου Αντιρρίου. Επί του οδοστρώματος διαπιστώθηκε ύπαρξη μεγάλης ποσότητας φερτών υλικών, τα οποία απομακρύνθηκαν από μηχάνημα έργου του Δήμου Αντίρριου, ενώ διαπιστώθηκε καθίζηση μέρους της προβλήτας στο δυτικό τμήμα του λιμένα Αντιρρίου, πλησίον του Κάστρου.

Ακόμη, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε προβλήτες ξύλινης κατασκευής στη μαρίνα Πάτρας, ενώ διαπιστώθηκε η ύπαρξη φερτών υλικών στον περιβάλλοντα χώρο αυτής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκαν οι ιδιοκτήτες των βυθισμένων σκαφών να μεριμνήσουν άμεσα για την απομάκρυνσή τους όπως επίσης και οι αρμόδιοι φορείς για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 29/11/21 και 30/11/21.

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo