• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κατσαφάδος: «Να συζητήσουμε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα Σώματα Ασφαλείας»

lawandorder.gr 01-12-2021 15:17 Τελευταία ενημέρωση: 01-12-2021 15:18
Ο Κώστας Κατσαφάδος / Φωτογραφία: Eurokinissi
Κατσαφάδος: «Να συζητήσουμε για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα Σώματα Ασφαλείας»
Ο Κώστας Κατσαφάδος δήλωσε ότι θα πρέπει να γίνει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και στα Σώματα Ασφαλείας

Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και στα Σώματα Ασφαλείας, υποστήριξε ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Κώστας Κατσαφάδος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε ότι σε ό,τι αφορά τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, το 70% είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Στη συνέχεια, τόνισε ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα και στα Σώματα Ασφαλείας.  

«Όλοι θα πρέπει να πάρουμε ξεκάθαρες αποφάσεις και να κατανοήσουμε ότι κρίνεται η ζωή όχι μόνο η δικιά μας αλλά και των συμπολιτών μας», δήλωσε αρχικά. 

«Μετά από μία τεράστια περίοδο που προσπαθήσαμε να πείσουμε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - που κάνουν εξαιρετική δουλειά όχι μόνο στο μεταναστευτικό, τους ελέγχους για τον κορονοϊό αλλά και πολύπλευρο κοινωνικό έργο- νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να συζητήσουμε και για την υποχρεωτικότητα στα Σώματα Ασφαλείας», συνέχισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας. 

Ερωτηθείς αν ουσιαστικά λέει «ναι» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στα Σώματα Ασφαλείας, ο Κατσαφάδος απάντησε: «Επειδή ο κορονοϊός είναι ένα δυναμικό φαινόμενο, το οποίο δυστυχώς μας κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις, θεωρώ ότι πρέπει να είναι ανοιχτό το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και στα Σώματα Ασφαλείας».

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo