• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Εγκατάλειψη μωρού στο Αρχαιολογικό Μουσείο: Βρέθηκε DNA στο καρότσι - Τα νεότερα στοιχεία

Law and Order 01-12-2021 15:01 Τελευταία ενημέρωση: 01-12-2021 15:01
Το κοριτσάκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Αρχαιολογικό Μουσείο / Φωτογραφία: Law and Order
Εγκατάλειψη μωρού στο Αρχαιολογικό Μουσείο: Βρέθηκε DNA στο καρότσι - Τα νεότερα στοιχεία
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κοριτσάκι που βρέθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο, καθώς οι αστυνομικοί της Σήμανσης, έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» το παιδικό καροτσάκι αναζητώντας δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και γενετικό υλικό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, για να εντοπίσουν τον άνδρα που άφησε το μωρό μέσα στο καροτσάκι, μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Οι αστυνομικοί της Σήμανσης, έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» το παιδικό καροτσάκι αναζητώντας δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και γενετικό υλικό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν βρέθηκαν αξιοποιήσιμα αποτυπώματα, είτε γιατί ο άνδρας φορούσε γάντια είτε καθάρισε το καροτσάκι πριν το εγκαταλείψει.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως βρέθηκε DNA, το οποίο όμως θα φανεί χρήσιμο στις αρχές, μόνο όταν υπάρξουν πληροφορίες για τον «ύποπτο» που εγκατέλειψε το μωράκι.

Άφαντοι οι γονείς 

Άφαντοι, για την ώρα, παραμένουν οι γονείς του παιδιού, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν νέα βίντεο που αποκαλύπτουν  το σημείο που έφυγε με το αγγελούδι, αλλά και επέστρεψε μόνος του, ο νεαρός αλλοδαπός.

Η αποκάλυψη του «Law and Order»

Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το «Law and Order» το πρωί της Κυριακής, μία γυναίκα που είχε βγάζει τα σκυλιά της βόλτα στο κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου,  εντόπισε το καρότσι με το μωρό και ενημέρωσε τους φύλακες του μουσείου.

Οι φύλακες κάλεσαν την αστυνομία και στο σημείο έφτασαν  άνδρες της ΟΠΚΕ, που βρίσκονταν σε πολύ κοντινή απόσταση, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν και άλλοι αστυνομικοί από το τοπικό  τμήμα. Με εντολή εισαγγελέα  το μωρό,  διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», συνοδεία αστυνομικών, υποβλήθηκε  στις απαραίτητες εξετάσεις, που έδειξαν πως ήταν καλά στην υγεία του.

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo