14.6 C
Athens
13.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 49χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του (βίντεο)


    Ο 49χρονος καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος, που σκότωσε τη σύζυγό του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή και στον εισαγγελέα.
    Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο άνδρας υποστήριξε πως η σύζυγός του τον απατούσε και πως ως ζευγάρι είχαν απομακρυνθεί, ενώ κατά την είσοδό του στο δικαστικό μέγαρο δεν έκανε καμία δήλωση. Τον βαραίνουν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας.
    Υπενθυμίζεται ότι ο γυναικοκτόνος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι τον τελευταίο καιρό με το θύμα είχαν απόσταση ως ζευγάρι και πως τον απατούσε.
    Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, με τραύματα στο θώρακα, την κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια από μαχαίρι. Μετά από ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η γυναίκα δέχθηκε συνολικά 23 μαχαιριές σε όλο της το σώμα.
    Σημειώνεται πως πρόκειται για την 14η γυναικοκτονία στη χώρα μας μέσα στο 2021.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποκλειστικό L&O: Εντόπισαν 320.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο διοικητή Τμήματος Ασφαλείας που εμπλέκεται στο κύκλωμα Ελληνοποίησεων
    Μητροκτονία στο Αγρίνιο: Ο 35χρονος κακοποιούσε τη μητέρα του πριν τη σκοτώσει – Είχε νοσηλευτεί σε τρία ψυχιατρεία
    Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Η κίνηση «ματ» για τους άνω των 60 και τα πρόστιμα – Τριπλασιάστηκαν τα ραντεβού για πρώτη δόση
    Τρόμος στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας: Συμμορία λήστεψε ανήλικους με την απειλή μαχαιριού
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ