23.6 C
Athens
22.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Συναγερμός στον Κορυδαλλό: Κρατούμενος προσπάθησε να αποδράσει – Τον εντόπισε εξωτερικός φρουρός


    Αυτοσχέδιο σχοινί μήκους 5,5 μέτρων μέσα σε κάδο απορριμμάτων είχε κρύψει ένας κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού που είχε στόχο να αποδράσει αναρριχώμενος σε μια από τις άδειες σκοπιές των φυλακών και στην συνέχεια να βγει από το χώρο.
    Η παρατηρητικότητα όμως ενός εξωτερικού φύλακα, χάλασε τα σχέδια του και όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.), «έσωσε το κύρος της Υπηρεσίας και το νέο δόγμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού». Παράλληλα σημειώνουν πως «Επανειλημμένα έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ότι η Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης είναι τραγικά υποστελεχωμένη και στην πλειοψηφία τους στα καταστήματα κράτησης, δεν επανδρώνονται αρκετές υπερυψωμένες σκοπιές και προφανώς υφίσταται θέμα ασφαλείας, καθώς υποθέτουμε ότι και εμείς συμπεριλαμβανόμαστε στο «παντού» και στο «για όλους».
    Καταλήγοντας συγχαίρουν τον συνάδελφό τους αναφέροντας «Συγχαρητήρια στον καταπονημένο (χωρίς ρεπό εδώ και μήνες), απλήρωτο (ακόμα του οφείλονται πληρωμές νυχτερινής εργασίας από το 2019) συνάδελφο Εξωτερικό Φρουρό».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κύκλωμα παράνομων Ελληνοποιήσεων: Προσήχθη διοικητής Τμήματος Ασφαλείας και πολλοί ακόμα αστυνομικοί!
    Πάτρα: Με… security το προσκύνημα στον Άγιο Ανδρέα! (βίντεο)
    Προστασία προσωπικών δεδομένων από το twitter: Θα διαγράφει φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν χωρίς τη συγκατάθεση των εικονιζομένων
    Κορονοϊός – Μόσιαλος: «Το χάπι ίσως να μπορεί να καλύπτει περισσότερο της μεταλλάξεις από ότι το εμβόλιο» (βίντεο)
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ