19.4 C
Athens
16.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    GNTM 4: Η δοκιμασία με τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα και η αποχώρηση του Ναπολέοντα


    Tο επίπεδο δυσκολίας στο GNTM 4 για τα επτά μοντέλα που έχουν απομείνει στο ριάλιτι μόδας του Star έχει αυξηθεί πολύ.
    Οι δοκιμασίες συνεχίστηκαν και στο επεισόδιο της Τρίτης (30/11) και αυτή τη φορά ο Γιώργος Καράβας εισέβαλε στο σπίτι του GNTM 4, με έναν μοναδικό καλεσμένο: απευθείας από το Παρίσι ο fashion entrepreneur Τάσος Σοφρωνίου επέστρεψε, μετά από πολλά χρόνια, στο ριάλιτι, φέρνοντας μαζί του γνώσεις, ενέργεια αλλά και ένα μοναδικό challenge.
    Η δοκιμασία αποχώρησης ήταν ακόμα πιο δύσκολη. Τα επτά μοντέλα σε επτά διαφορετικά σετ, θα πόζαραν μπροστά στον φακό του Γιώργου Κασαπίδη με στόχο να δώσουν… μοντελική ζωή στα αντίστοιχα επτά θανάσιμα αμαρτήματα και συγκεκριμένα τη λαγνεία, την οκνηρία, το φθόνο, την απληστία, την αλαζονεία, την οργή και τη λαιμαργία.
    Ο Ναπολέων είχε το συναίσθημα της ζήλιας και ο ίδιος δυσκολεύτηκε αρκετά να εκφραστεί. Κατά τη διάρκεια του σετ, ο Τάσος Σοφρωνίου άρχισε να λέει το πως πρέπει να βγάλει από μέσα του ζήλια κι ο Ναπολέων προσπάθησε να βγάλει ένταση. Ωστόσο, πίεσε αρκετά ένα ποτήρι και έσπασε στα χέρια του, με αποτέλεσμα να κοπεί.
    Εντυπωσιακή ήταν και η οργισμένη Αγάπη, η οποία όταν άρχισε να σπάει τα πάντα από τα props, ανάγκασε τους Γιώργο Καράβα, Δημήτρη Σκουλό και Tάσο Σοφρωνίου να κρυφτούν πίσω από την πολυθρόνα που κάθονταν για να μη ξεφύγει τίποτα κι έρθει κατά επάνω τους.
    Τα μοντέλα προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με στόχο την 1η θέση.
    Η καλύτερη φωτογραφία κρίθηκε ανάμεσα στην Αγάπη και την Όλγα, οι οποίες είχαν την οργή και την οκνηρία σαν συναισθήματα αντίστοιχα, με την Όλγα να πανηγυρίζει την 3η της νίκη σε δοκιμασία και να ισοφαρίζει Ναπολέοντα και Κυβέλη.
    Η Αγάπη ήρθε 2ή και ο… λαίμαργος Κωνσταντίνος στην 3η θέση.
    Οι δυο φωτογραφίες, που είχαν την χειρότερη απόδοση και είχαν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους ήταν εκείνες του Ναπολέοντα, που είχε να αποτυπώσει το συναίσθημα της ζήλειας και της Ειρήνης, που είχε εκείνο της λαγνείας.
    Τελικά η… ζήλεια στοίχησε στο Ναπολέοντα την παραμονή του στο GNTM 4.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ