13.1 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Προστασία προσωπικών δεδομένων από το twitter: Θα διαγράφει φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν χωρίς τη συγκατάθεση των εικονιζομένων


    Το Twitter ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα επιτρέπει στο εξής την ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο στην πλατφόρμα του χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου που εικονίζεται σ’ αυτά ενώ θα διαγράφει αναρτήσεις στις οποίες δεν θα τηρείται αυτή η συνθήκη.
    Με βάση την πολιτική προσωπικών δεδομένων που ακολουθεί η εταιρεία, απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται στοιχεία όπως τηλέφωνα, διευθύνσεις και ταυτότητες άλλων προσώπων.
    Προστασία προσωπικών δεδομένων ή λογοκρισία;
    «Όταν ενημερωνόμαστε από τα εικονιζόμενα πρόσωπα ή από εκπροσώπους τους, ότι δεν συναίνεσαν στο μοίρασμα των φωτογραφιών ή των βίντεό τους, θα τα αφαιρούμε» ανέφερε στο μπλογκ του το Twitter.
    Ο συνιδρυτής της εταιρείας Τζακ Ντόρσεϊ παραιτήθηκε χθες από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, παραχωρώντας τα ηνία στον μέχρι πρότινος επικεφαλής του τεχνολογικού τομέα, τον Παράγκ Αγκραβάλ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Απαγωγή 10χρονης: Η 34χρονη δράστιδα είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον μικρότερο αδελφό της! (βίντεο)
    Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο 68χρονος οφθαλμίατρος
    Απόφαση «σταθμός»: Μαχητής του Ισλαμικού κράτους καταδικάστηκε ως «ένοχος για γενοκτονία» από γερμανικό δικαστήριο! (εικόνες)
    Μανιτάκης: «Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στους άνω των 60 ετών είναι συνταγματικός»
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ