• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Οικονόμου: «Ο Τσίπρας, χωρίς δισταγμό και φραγμό, φάσκει και αντιφάσκει»

lawandorder.gr 30-11-2021 19:03
Ο Γιάννης Οικονόμου / Φωτογραφία: Eurokinissi
Οικονόμου: «Ο Τσίπρας, χωρίς δισταγμό και φραγμό, φάσκει και αντιφάσκει»
Απαντάει ο Γιάννης Οικονόμου στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών

Απάντηση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, δίνει με δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Δήλωση του κυρίου Τσίπρα στις 28 Ιουλίου, όταν είχε αναγγελθεί το freedom pass ως κίνητρο για τον εμβολιασμό των νέων: 'Η σύνδεση του εμβολίου με το χαρτζιλίκι των #150ευρω, πέρα από εξευτελιστική για τη νέα γενιά που μέχρι σήμερα ο κύριος Μητσοτάκης έχει στοχοποιήσει, είναι και ενδεικτική του τρόπου που σκέφτεται: Τα πάντα αγοράζονται'.

Δήλωση του κύριου Τσίπρα μετά τις σημερινές ανακοινώσεις για τον εμβολιασμό των άνω των 60 που κινδυνεύουν περισσότερο: 'Αντί να βάζεις πρόστιμα θα έχει αξία να σκεφθεί κανείς να ενθαρρύνει ακόμη και με οικονομικά κίνητρα αυτούς που θα κάνουν την πρώτη και την τρίτη δόση'.», αναφέρει στη δήλωσή του ο κύριου Οικονόμου.

Και επισημαίνει: «Τότε ήταν χαρτζιλίκι και εξαγορά. Σήμερα εισηγείται οικονομικά κίνητρα. Από το μένος του απέναντι στον πρωθυπουργό και την εμμονή του να κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία ο κύριος Τσίπρας, χωρίς δισταγμό και φραγμό, φάσκει και αντιφάσκει. Άλλα τότε, τα εντελώς αντίθετα τώρα. Αδυνατεί να κατανοήσει ότι έτσι υπονομεύει τη δημόσια υγεία, βλάπτει την πατρίδα και τους ανθρώπους της, σαμποτάρει την εθνική προσπάθεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo