• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για τις αιτήσεις των Πανελληνίων 2022

lawandorder.gr 30-11-2021 18:22
Πανελλήνιες / Φωτογραφία: Eurokinissi
Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για τις αιτήσεις των Πανελληνίων 2022
Ανοίγει από αύριο Τετάρτη (01/12) η πλατφόρμα για τις αιτήσεις των Πανελληνίων - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές

Την Αίτηση - Δήλωση υποψηφιότητας θα μπορούν μπορούν να υποβάλλουν από αύριο Τετάρτη (01/12) έως και τη Δευτέρα 13/12 οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2022 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, ο «υποψήφιος (μαθητής ή απόφοιτος) μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση-Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, είτε από το Λύκειό του. Στη συνέχεια θα συμπληρώνει την Αίτηση-Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της.

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο "Εξετάσεις", αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος)».

Επισημαίνεται, ότι η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo