18.4 C
Athens
15.6 C
Thessaloniki
Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
More

    Βελτιώνεται ο καιρός αύριο: Ηλιοφάνεια και νεφώσεις σε όλη τη χώρα

    Βελτιώνεται ο καιρός από αύριο, Τετάρτη (1/12) σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις.
    Τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί κατά τόπους παγετός, ενώ επίσης κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 8 βαθμούς Κελσόυ, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 13, στην Ήπειρο από -2 έως 14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 14 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
    Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο και στον Κορινθιακό 6 μποφόρ. Τις απογευματινές ώρες στο Βόρειο Αιγαίο και στο Ιόνιο οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με εντάσεις έως 4 μποφόρ τοπικά.
    Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
    Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κορονοϊός: Δωρεάν self test για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους τα Χριστούγεννα
    Δολοφονία στο Αγρίνιο – Αποκλειστικό L&O: Πρώην τρόφιμος Κορυδαλλού ο μητροκτόνος
    Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την απαγωγή της Μαρκέλλας: Η κατηγορούμενη φέρεται να βίασε και την ίδια της τη μητέρα!
    Σεισμός τώρα: 4,1 Ρίχτερ στην Ικαρία
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ

    ΑΠΟΨΕΙΣ