• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κακοκαιρία στη Ζάκυνθο: Υδροστρόβιλος και θυελλώδεις άνεμοι «σάρωσαν» το νησί (βίντεο)

lawandorder.gr 30-11-2021 14:08 Τελευταία ενημέρωση: 30-11-2021 14:08
Υδροστρόβιλος στη Ζάκυνθο / Φωτογραφία: zantetimes.gr
Κακοκαιρία στη Ζάκυνθο: Υδροστρόβιλος και θυελλώδεις άνεμοι «σάρωσαν» το νησί (βίντεο)
Ένας μεγάλος υδροστρόβιλος έκανε σήμερα (30/11) την εμφάνιση του στο κόλπο των Αλυκών στη Ζάκυνθο, μετά την κακοκαιρία και τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν το νησί

Αρκετά προβλήματα προκλήθηκαν στη Ζάκυνθο από την κακοκαιρία και τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στο νησί σύμφωνα με το ertnews.gr.

Συγκεκριμένα υπήρξαν πτώσεις δέντρων σε διάφορες περιοχές του νησιού, με σημαντικότερες στον Παντοκράτορα, το Κερί και στους Αμπελόκηπους, καθώς τα δέντρα που έπεσαν ήταν μεγάλα και παρέσυραν καλώδια ή ακόμα και κολώνες της ΔΕΗ, προκαλώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με το zantetimes.gr, οι αρχές, η Πολιτική Προστασία της αντιπεριφέρειας και οι εθελοντές που ήταν σε επιφυλακή όλη τη νύχτα, ανταποκρίθηκαν άμεσα, απομακρύνοντας τα πεσμένα δέντρα και κλαριά από τους δρόμους, ενώ συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, εργάζονται από τα μεσάνυχτα μέχρι και το πρωί για να αποκαταστήσουν τις βλάβες που προκλήθηκαν.

Οι θυελλώδεις άνεμοι ξήλωσαν τέντες και πινακίδες καταστημάτων.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων ματαιώθηκαν τα πρωινά δρομολόγια των πλοίων από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη και αντίστροφα, ωστόσο αυτή την ώρα εκτελούνται κανονικά.

Ένας μεγάλος υδροστρόβιλος έκανε σήμερα (30/11) την εμφάνιση του στο κόλπο των Αλυκών, προκαλώντας έκπληξη σε όσους τον είδαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo