12.6 C
Athens
11.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
More

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Παραγωγός ζήτησε άδεια από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για να γυρίσει ντοκιμαντέρ – Τι απάντησε

    Παραγωγός θέλει να κάνει ντοκιμαντέρ την υπόθεση στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την Καρολάιν Κράουτς επτά μήνες πριν.
    Ο παραγωγός ζήτησε από τον πιλότο να παραχωρηθούν τα πνευματικά δικαιώματα προκειμένου να γίνει το ντοκιμαντέρ.
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ένας παραγωγός τηλεοπτικής εταιρείας από το Λονδίνο επικοινώνησε με τον δικηγόρο του πιλότου και ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον Αναγνωστόπουλο προκειμένου να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή με θέμα τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.
    Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, έδωσε αρνητική απάντηση στον παραγωγό. «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παπαϊωαννίδης.
    Εκτός από τον παραγωγό, έχουν ενδιαφερθεί για την παραγωγή ντοκιμαντέρ της συγκλονιστικής δολοφονίας τόσο το BBC όσο και το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4. Παραγωγοί έχουν επικοινωνήσει με την σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου η οποία έκανε συνεδρίες με την 20χρονη αλλά και με τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
    Η Κάρολαϊν ήθελε να χωρίσει, αλλά δεν πρόλαβε
    Η 20χρονη Κάρολαϊν είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, πριν αυτός την δολοφονήσει μέσα στο σπίτι τους και μπροστά στα μάτια της κόρης τους.
    Η Κάρολαϊν Κράουτς, σύμφωνα με τον Ant1, ήταν έτοιμη να ανακοινώσει και στους γονείς της ότι πρόκειται να χωρίσει με τον 32χρονο πιλότο. Όπως αποκάλυψε επιστήθια φίλη της αδικοχαμένης κοπέλας, ήθελε όμως να το κάνει από κοντά, στην Αλόννησο, και γι’ αυτό περίμενε την άρση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.
    «Η Κάρολαϊν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της. Από το τηλέφωνο δε θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες… Δεν πρόλαβε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά φίλη της Κάρολαϊν.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Νέα μέτρα για τη μετάλλαξη Όμικρον: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους άνω των 60 – Πρόστιμο 100 ευρώ!
    Απίστευτα σκηνικά στη δίκη του «ψευτογατρού»: «Έσπασε» την προβλεπόμενη καραντίνα και εμφανίστηκε στο δικαστήριο
    Τρόμος στην Καλλιθέα: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο – Οι δράστες ανέβηκαν σε μηχανή και εξαφανίστηκαν
    Επανεκπαίδευση αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ: Αυτά περιλαμβάνουν τα μαθήματα
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ

    ΑΠΟΨΕΙΣ