• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΕΑΣΥΑ: Εθελοντική αιμοδοσία στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής την Τετάρτη

lawandorder.gr 30-11-2021 12:31 Τελευταία ενημέρωση: 30-11-2021 12:31
Αιμοδοσία / Φωτογραφία: Eurokinissi
ΕΑΣΥΑ: Εθελοντική αιμοδοσία στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής την Τετάρτη
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ) οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία αύριο, Τετάρτη (1/12) στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ) εξέδωσε ανακοίνωση για εθελοντική αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη (1/12) στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Η εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα πραγματοποιηθεί από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 14:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 και από ώρα 09:00 έως 14:00, στην αίθουσα συγκεντρώσεων-αμφιθεάτρου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής (Πέτρου Ράλλη 24) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Η τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών βοηθά καθημερινά συναδέλφους και συγγενικά τους πρόσωπα όταν παραστεί ανάγκη κάλυψης σε αίμα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., την τήρηση των οποίων θα επιμεληθεί το Προεδρείο της Ένωσης.

Επίσης, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 1005/16/1013162 από 25-5-2016 διαταγή κου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. χορηγείται τετραήμερη (4ήμερη) ειδική άδεια αιμοδοσίας κάθε φορά που δίνουν αίμα προς χρήση των τραπεζών αίματος των συνδικαλιστικών Ενώσεων.

Καλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα, να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, τα αποτελέσματα της οποίας σώζουν ζωές.

Το αίμα δεν παράγεται

Μόνο χαρίζεται

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo