• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Τραγωδία στη Βαρκελώνη: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά βρέφος και νήπιο, από φωτιά σε κτήριο

lawandorder.gr 30-11-2021 11:58 Τελευταία ενημέρωση: 30-11-2021 11:59
Ασθενοφόρο / Φωτογραφία: Pixabay
Τραγωδία στη Βαρκελώνη: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά βρέφος και νήπιο, από φωτιά σε κτήριο
Οι τέσσερις άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους, είχαν βρει καταφύγιο στο εγκαταλελειμμένο κτήριο που έπιασε φωτιά στη Βαρκελώνη

Εγκαταλελειμμένο υποκατάστημα τραπέζης στη Βαρκελώνη κατέστρεψε πυρκαγιά, η άφησε πίσω της τέσσερις ανθρώπους, καθώς στο κτήριο είχαν βρει καταφύγιο δύο οικογένειες, όπως είπαν πυροσβέστες.

«Πυροσβέστες διέσωσαν τέσσερα άτομα και επιχείρησαν να επαναφέρουν στη ζωή άλλους τέσσερις (δύο ενήλικες, ένα νήπιο και ένα βρέφος), οι οποίοι όμως κατέληξαν», έγραψαν πυροσβέστες της Βαρκελώνης στο Twitter.

Το νήπιο ήταν τριών ετών και το βρέφος τριών μηνών, μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο TV3.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι άλλοι τέσσερις άνθρωποι, που διασώθηκαν και απομακρύνθηκαν από τον τόπο της πυρκαγιάς, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Τα πολλά εγκαταλελειμμένα κτήρια, που είναι ακατάλληλα για διαμονή, αλλά καταλαμβάνονται παρανόμως από άστεγους στη Βαρκελώνη και στις γειτονικές της περιοχές, συνιστούν έναν σοβαρό κίνδυνο.

Περίπου πριν από ένα χρόνο πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη, όπου είχαν καταλύσει πολλοί καταληψίες στην Μπανταλόνα, ένα προάστιο της Βαρκελώνης.

Μια εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι δύο οικογένειες διέμεναν στο υποκατάστημα της τράπεζας. Η αιτία της πυρκαγιάς δεν είναι γνωστή και η αστυνομία ερευνά.

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo