• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Μετάλλαξη Όμικρον: Εμβολιασμοί και μάσκες είναι «η νέα κανονικότητα» σύμφωνα με τον Τζο Μπάιντεν

lawandorder.gr 29-11-2021 23:02 Τελευταία ενημέρωση: 29-11-2021 23:04
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν / Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μετάλλαξη Όμικρον: Εμβολιασμοί και μάσκες είναι «η νέα κανονικότητα» σύμφωνα με τον Τζο Μπάιντεν
Προκειμένου να μην επιβληθεί εκ νέου lockdown, ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τόνισε ότι η «νέα κανονικότητα» είναι ο εμβολιασμός για όλους και οι μάσκες

Με την εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον, ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν περιέγραψε τη «νέα κανονικότητα» μιλώντας με δημοσιογράφους.

Καθολικός εμβολιασμός και μάσκες

Ο κ. Μπάιντεν τόνισε ότι δεν θα υπάρξει ξανά Lockdown εφόσον εμβολιαστούν όλοι και κάνουν και τις ενισχυτικές δόσεις, εφόσον τηρηθούν τα μέτρα προστασίας και επεκταθεί η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους.

Στην επίσημη ενημέρωση στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε πως «η καλύτερη προστασία και για τη μετάλλαξη Όμικρον είναι αυτό που κάνουμε ήδη, να εμβολιαζόμαστε και με την ενισχυτική δόση».

«Βλέπω τη νέα κανονικότητα ως εξής: Όλοι να έχουν εμβολιαστεί και με την ενισχυτική δόση, ώστε να μειώσουμε τον αριθμό των ανθρώπων που δεν είναι προστατευμένοι, και να σταματήσει η διασπορά του ιού. Όσοι έχουν εμβολιαστεί μπορούν να χαρούν τα Χριστούγεννα με μεγαλύτερη ασφάλεια από ό,τι πέρυσι».

Σημειώνεται ότι στις ΗΠΑ έχουν εμβολιαστεί το 59% των πολιτών, εκ των οποίων το 21% έχει λάβει και την ενισχυτική δόση. Στη χώρα έχουν πεθάνει περίπου 777.000 εξαιτίας της Covid-19.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo