17.4 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Μετάλλαξη Όμικρον: Εμβολιασμοί και μάσκες είναι «η νέα κανονικότητα» σύμφωνα με τον Τζο Μπάιντεν


    Με την εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον, ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν περιέγραψε τη «νέα κανονικότητα» μιλώντας με δημοσιογράφους.
    Καθολικός εμβολιασμός και μάσκες
    Ο κ. Μπάιντεν τόνισε ότι δεν θα υπάρξει ξανά Lockdown εφόσον εμβολιαστούν όλοι και κάνουν και τις ενισχυτικές δόσεις, εφόσον τηρηθούν τα μέτρα προστασίας και επεκταθεί η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους.
    Στην επίσημη ενημέρωση στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε πως «η καλύτερη προστασία και για τη μετάλλαξη Όμικρον είναι αυτό που κάνουμε ήδη, να εμβολιαζόμαστε και με την ενισχυτική δόση».
    «Βλέπω τη νέα κανονικότητα ως εξής: Όλοι να έχουν εμβολιαστεί και με την ενισχυτική δόση, ώστε να μειώσουμε τον αριθμό των ανθρώπων που δεν είναι προστατευμένοι, και να σταματήσει η διασπορά του ιού. Όσοι έχουν εμβολιαστεί μπορούν να χαρούν τα Χριστούγεννα με μεγαλύτερη ασφάλεια από ό,τι πέρυσι».
    Σημειώνεται ότι στις ΗΠΑ έχουν εμβολιαστεί το 59% των πολιτών, εκ των οποίων το 21% έχει λάβει και την ενισχυτική δόση. Στη χώρα έχουν πεθάνει περίπου 777.000 εξαιτίας της Covid-19.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Διέρρηξαν φαρμακείο στο Δήλεσι και μετέφεραν τα κλοπιμαία με φορτηγό!
    Εκλογές ΔΣΑ: Τα πρώτα αποτελέσματα – Προηγείται ο Βερβεσός
    Θεσσαλονίκη – Ξεσπά ο γιος του γυναικοκτόνου: «Είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής, δεν περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο» (βίντεο)
    Πυροσβεστική: Οδηγίες για ασφαλή χρήση των χριστουγεννιάτικων φωτιστικών – Τι να προσέχουμε
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ