• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Διέρρηξαν φαρμακείο στο Δήλεσι και μετέφεραν τα κλοπιμαία με φορτηγό!

Law and Order 29-11-2021 22:25 Τελευταία ενημέρωση: 29-11-2021 22:27
Διάρρηξη σε φαρμακείο / Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
Διέρρηξαν φαρμακείο στο Δήλεσι και μετέφεραν τα κλοπιμαία με φορτηγό!
Οι διαρρήκτες παραβίασαν τα ρολά του φαρμακείου στο Δήλεσι και αφαίρεσαν φάρμακα και καλλυντικά μεγάλης αξίας τα οποία μετέφεραν με φορτηγό

Στόχος διαρρηκτών έγινε τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης φαρμακείο στο Δήλεσι. Οι κλέφτες σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, παραβίασαν τα ρολά του φαρμακείου στη Λεωφόρο Σχηματαρίου, και μπήκαν στο εσωτερικό παρόλο που χτυπούσε ο συναγερμός.

Είχαν μαζί τους φορτηγό

Έδρασαν στοχευμένα και αφαίρεσαν φαρμακευτικά παραϊατρικά καλλυντικά, αξίας 30.000 ευρώ και στη συνέχεια τα μέλη της σπείρας φόρτωσαν το κλεμμένο εμπόρευμα σε κλειστό φορτηγάκι και χάθηκαν στις αχανείς εκτάσεις της περιοχής.

Όταν έφτασαν οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι για να ελέγξουν τον συναγερμό που χτυπούσε, διαπίστωσαν την διάρρηξη και κλοπή από το φαρμακείο. Ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης και στο σημείο έφτασε πλήρωμα περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας, που παρέλαβε από την 37χρονη ιδιοκτήτρια το οπτικό υλικό με τις κινήσεις των δραστών, που κατέγραφαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo