• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σκάνδαλο στη Γιουβέντους: Κινδυνεύει με υποβιβασμό και αφαίρεση τίτλων για εικονικές μεταγραφές!

lawandorder.gr 29-11-2021 18:41 Τελευταία ενημέρωση: 29-11-2021 18:41
Γιουβέντους / Φωτογραφία: Instagram
Σκάνδαλο στη Γιουβέντους: Κινδυνεύει με υποβιβασμό και αφαίρεση τίτλων για εικονικές μεταγραφές!
Οι ιταλικές Αρχές κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας ερευνούν για το αν έχουν γίνει εικονικές μεταγραφές και πωλήσεις στη Γιουβέντους

Νέο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ιταλία για την Γιουβέντους, η οποία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα, μετά το σαββατιάτικο (27/11) ντου των ιταλικών αρχών στα γραφεία της «βέκια σινιόρα» για να συλλέξουν στοιχεία για παρατυπίες σε μεταγραφές.

Συγκεκριμένα οι ιταλικές Αρχές κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας ερευνούν για το αν έχουν γίνει εικονικές μεταγραφές και πωλήσεις.

Και είναι λογικό στις τάξεις των «μπιανκονέρι» να υφίσταται μεγάλη ανησυχία, με δεδομένο πως η «Codacons» που ασχολείται με μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα στην Ιταλία και είναι ανεξάρτητη εταιρεία, έχει, ήδη, εισηγηθεί υποβιβασμό και αφαίρεση πρωταθλημάτων για την υπόθεση.

Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της «Codacons», Μάρκο Ντοντσέλι, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και αν αποδειχθεί πως η κυριαρχία της Γιουβέντους τα προηγούμενα χρόνια ήρθε με παρατυπίες, τότε θα πρέπει να υπάρξει και αντίκτυπος. Θα κάνουμε τη δική μας αναφορά στην Εισαγγελία για τον υποβιβασμό του συλλόγου και την αφαίρεση των τελευταίων πρωταθλημάτων που ήρθαν στη σκιά των παράνομων δραστηριοτήτων».

Σε ό,τι αφορά στον κύριο ύποπτο, είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι ως φυσικό πρόσωπο, ενώ ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φεντερίκο Τσερουμπίνι κατέθετε περίπου 10 ώρες στον Εισαγγελέα για την υπόθεση, δίχως όμως να καταθέσει ως ύποπτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo