• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Χατζάκης: «Το παιδί του Φιλιππίδη θα το αγκαλιάσουμε, δεν φέρει καμία ευθύνη» (βίντεο)

lawandorder.gr 29-11-2021 17:58 Τελευταία ενημέρωση: 29-11-2021 17:58
O Σωτήρης Χατζάκης / Φωτογραφία: Eurokinissi
Χατζάκης: «Το παιδί του Φιλιππίδη θα το αγκαλιάσουμε, δεν φέρει καμία ευθύνη» (βίντεο)
Ο Σωτήρης Χατζάκης δήλωσε πως έχει σκοπό να σταθεί δίπλα στο παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται, καθώς δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πράξεις του πατέρα του

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία ο Σωτήρης Χατζάκης τοποθετήθηκε επί του θέματος του Πέτρου Φιλιππίδη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και όπως δήλωσε, έχει σκοπό να σταθεί δίπλα στο παιδί του ηθοποιού που κατηγορείται, καθώς δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πράξεις του πατέρα του.

«Ο Φιλιππίδης είναι ένας τεράστιος ηθοποιός, ένας από τους καλύτερους που έχουν περάσει από το ελληνικό θέατρο. Μην συντρίψουμε το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτή την στιγμή πρέπει πρώτα να αποδειχθούν οι κατηγορίες αυτές από τη Δικαιοσύνη. Έχουμε ισχυρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν συμβεί. Τα κορίτσια τα γνωρίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι λένε και αν αυτά που λένε είναι αλήθεια ή αν έχουν υποστεί βία», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης.

Στην συνέχεια, εξήγησε πως αν όλες οι κατηγορίες τελικά, ισχύουν, τότε τα λόγια που είχε πει ο Σπύρος Μπιμπίλας, τον βρίσκουν σύμφωνο: «Νιώθουμε μια μεγάλη θλίψη, το ελληνικό θέατρο πενθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, που άφησαν τους δαίμονές τους να βγουν έξω».

Τέλος, για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη δήλωσε: «Το παιδί του Πέτρου θα το αγκαλιάσουμε, γιατί δεν έχει καμία ευθύνη. Το παιδί πρέπει να είναι το μέλλον, δεν είναι δυνατόν κληρονομικά να πάρει την ευθύνη και το μίασμα αυτό. Το παιδί είναι άλλος άνθρωπος, είναι νέος άνθρωπος και θα πρέπει να κοιτάξει τη δική του ζωή και να προχωρήσει μπροστά».

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo