23.4 C
Athens
23 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης κοροϊδεύει χυδαία χιλιάδες νέες και νέους που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο»


    Νέα επίθεση πραγματοποιεί σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έπειτα από τις δηλώσεις του στα Γιάννενα.
    «Ο κύριος Μητσοτάκης παρουσίασε στα Γιάννενα ως παράδειγμα brain gain έναν νέο που επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί σε μία βιομηχανία. Έφθασε μάλιστα να ισχυριστεί ότι αυτό έγινε γιατί τώρα πια, με τον ίδιο πρωθυπουργό και τη ΝΔ στην κυβέρνηση, έχει στη χώρα του τις ευκαιρίες που του αξίζουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
    «Αυτό που παρέλειψε ωστόσο να πει, είναι ότι η βιομηχανία αυτή ανήκει στην οικογένειά του», επισημαίνει και σχολιάζει: «Με λίγα λόγια θα δουλέψει στην εταιρεία του πατέρα του. Κάτι που προφανώς δεν είναι κακό, αρκεί να αναγνωρίζει ο κύριος Μητσοτάκης πως δεν έχουν γονείς εργοστασιάρχες όλοι οι νέοι που βρίσκονται σε αδιέξοδο».
    «Δεν γνωρίζουμε αν είναι πιο εξοργιστικό ότι ο κύριος Μητσοτάκης αδυνατεί να κατανοήσει τα προβλήματα των νέων ανθρώπων ή ότι κοροϊδεύει χυδαία χιλιάδες νέες και νέους που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο, μέσα στην εργασιακή δυστοπία των απλήρωτων δεκάωρων και των μισθών πείνας που έχει εγκαταστήσει ως νέα κανονικότητα», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Καταγγελία: «Δόκιμος ο σκοπός του τμήματος Ακροπόλεως το βράδυ του Σαββάτου» (εικόνες & βίντεο)
    Εισαγγελική έρευνα για τις εφόδους σε νοσοκομεία προκειμένου αποτραπούν διασωληνώσεις ασθενών
    Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι ανήλικοι που απείλησαν αστυνομικούς με ψεύτικο όπλο
    Αποκλειστικό «L&O»: Επ’ αυτοφώρω συλλήψεις Τούρκων για «ριφιφί» κοσμηματοπωλείου στα Πατήσια!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ