• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Καταγγελία: «Δόκιμος ο σκοπός του τμήματος Ακροπόλεως το βράδυ του Σαββάτου» (εικόνες & βίντεο)

Μιχάλης Τεζάρης 29-11-2021 16:44
Καταγγελία: «Δόκιμος ο σκοπός του τμήματος Ακροπόλεως το βράδυ του Σαββάτου» (εικόνες & βίντεο)
Το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως δέχτηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ ενώ ο σκοπός που είχε υπηρεσία εκείνη τη στιγμή ΄φέρεται να είναι δόκιμος αστυνομικός

Μια ιδιαιτέρως σοβαρή καταγγελία, η οποία μένει να επιβεβαιωθεί έφτασε στο L&O και θέλει τον σκοπό του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως την ώρα της επίθεσης με βόμβες μολότοφ το βράδυ του Σαββάτου να είναι δόκιμος.

Αν ισχύει αυτό, όπως μας πληροφόρησαν αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης, τότε δημιουργείται μείζον θέμα και αυτό γιατί, όπως όλοι γνωρίζουν στο σώμα, απαγορεύεται ρητά να πραγματοποιεί σκοπιά δόκιμος αστυνομικός.

Παράλληλα οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, μας ανέφεραν πως, «αν αυτό ισχύει τότε επανέρχεται η συζήτηση περί ενίσχυσης των αστυνομικών τμημάτων που επιχειρήθηκε πρόσφατα ή αν πρόκειται ουσιαστικά για κενό γράμμα».

Επίσης, ποιος πήρε την ευθύνη και αν γνωρίζει η ηγεσία το γεγονός πως δόκιμοι επιφορτίζονται με καθήκοντα τα οποία δεν προβλέπεται να έχουν. Αναμένουμε με ενδιαφέρον επίσημες απαντήσεις.

Το ιστορικό της επίθεσης

Το περασμένο Σάββατο το βράδυ, περίπου 50 άτομα πλησίασαν στο Τμήμα και μέσα από αυτά άγνωστος δράστης έριξε μολότοφ στη σκοπιά του Τμήματος με αποτέλεσμα ελαφρές ζημιές.

Ενας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον δράστη αλλά αυτός κατάφερε να ξεφύγει και ξεκίνησαν άμεσα έρευνες εντοπισμού του στα γύρω στενά, με αποτέλεσμα να γίνουν πολλές προσαγωγές.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από την επίθεση:

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo