17.6 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Ποινικές διώξεις στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ – Άρης (βίντεο)


    Οι τέσσερις συλληφθέντες, οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον χθεσινό (28/11) αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν σήμερα (29/11) ενώπιον του εισαγγελέα.
    Σύμφωνα με το thesstoday.gr, τους ασκήθηκε δίωξη και κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, απόπειρα σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία στους αθλητικούς χώρους και παραβάσεις περί όπλων και φωτοβολίδων.
    Αναμένεται να δικαστούν την Τετάρτη στις 12:00 στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώ μέχρι τότε θα κρατούνται προσωρινά. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 21,32,35 και έναν 40χρονο Σέρβο υπήκοο.
    Παράλληλα, αναζητούνται οι υπεύθυνοι στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, καθώς οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες δεν είχαν στην κατοχή τους τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τον κορονοϊό.
    Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι στην Τούμπα και ενώ ο Άρης προηγούνταν, οπαδοί του ΠΑΟΚ εκτόξευσαν καπνογόνα και αντικείμενα και στη συνέχεια εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε μετά από 40 λεπτά.
    Σημειώνεται πως υπήρξε ρίψη αντικειμένων, κροτίδων, με τον μεγαλύτερο όγκο του κόσμου να αποχωρεί από το γήπεδο, ενώ κατά την εισβολή τους χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να απομακρυνθούν οι οπαδοί από τον αγωνιστικό χώρο.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα – Με 23 μαχαιριές σκότωσε τη γυναίκα του ο 49χρονος
    Αποκλειστικό «L&O»: Επ’ αυτοφώρω συλλήψεις Τούρκων για «ριφιφί» κοσμηματοπωλείου στα Πατήσια!
    Φωτογραφία – ντοκουμέντο «L&O»: Αυτό είναι το κοριτσάκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Αρχαιολογικό Μουσείο
    Εισαγγελική έρευνα για τις εφόδους σε νοσοκομεία προκειμένου αποτραπούν διασωληνώσεις ασθενών
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ