• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η Ενωση Κοζάνης στην ΠΟΜΕΝΣ

lawandorder.gr 29-11-2021 12:30 Τελευταία ενημέρωση: 29-11-2021 12:30
ΠΟΜΕΝΣ
Η Ενωση Κοζάνης στην ΠΟΜΕΝΣ
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Νέα προσχώρηση: και η Ένωση Κοζάνης στην ΠΟΜΕΝΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες

Η Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης - μετά τις Ενώσεις Ανατολικής Αττικής και Λήμνου - αποχώρησε από την ΠΟΕΣ, προσχωρώντας στην μεγάλη οικογένεια της ΠΟΜΕΝΣ.

Ακόμα μια μεγάλη νίκη στην θεσμική εκπροσώπηση των εν ενεργεία στρατιωτικών, η αισιοδοξία που δίνουν οι στρατιωτικοί της Κοζάνης, με αυτή την θεσμική τους πρωτοβουλία.

Ως ΠΟΜΕΝΣ χαιρετίζουμε, τιμούμε και καλωσορίζουμε τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Κοζάνης που πλειοψήφησαν παίρνοντας την γενναία απόφαση για ενότητα δυνάμεων υπό τη σκέπη της ΠΟΜΕΝΣ.

Χαιρετίζουμε, τιμούμε και καλωσορίζουμε εξίσου με την ίδια θέρμη και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης που είχαν διαφορετική άποψη, με την βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα θα κατανοήσουν και τα μέλη αυτά, ότι η ενότητα και η θετική ενέργεια της ΠΟΜΕΝΣ, είναι έννοιες αληθινές.

Το μήνυμα ενότητας της ΠΟΜΕΝΣ ακούγεται πλέον δυνατά από άκρη σε άκρη της Πατρίδας μας. Επικοινωνιακά τρικ, αναρτήσεις και δημοσιεύσεις χωρίς ουσία για δημιουργία εντυπώσεων και διχαστικών διλημμάτων, δεν βρίσκουν πλέον ανταπόκριση από την πλειοψηφία των στρατιωτικών και αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο.

Αδέρφια μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Κοζάνης - αγαπητοί συνάδελφοι υπηρετούντες στην Κοζάνη να είστε βέβαιοι ότι ο δρόμος που επιλέξατε είναι δρόμος αισιοδοξίας, προοπτικής και υπευθυνότητας.

Όλοι μαζί, συναδελφικά, ενωτικά και οικογενειακά θα τον διασχίσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προς όφελος των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo