• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Επεισόδια στο ΠΑΟΚ - Αρης: Με τι ποινές κινδυνεύουν οι γηπεδούχοι

lawandorder.gr 28-11-2021 23:03
Επεισόδια στο ΠΑΟΚ - Αρης: Με τι ποινές κινδυνεύουν οι γηπεδούχοι
Ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ περιγράφει αναλυτικά τις ποινές με τις οποίες κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ μετά από τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί του στο ντέρμπι με τον Αρη

Επεισόδια είχαμε στο ντέρμπι ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη καθώς στο 92ο λεπτό ο αγώνας διακόπηκε, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να πετούν φωτοβολίδες και καπνογόνα με τον Δικέφαλο του Βορρά να κινδυνεύει πλέον με βαριές ποινές.

Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ

Το άρθρο 15.4 εδάφιο β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ περιγράφει τις ποινές με τις οποίες κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο ματς με τον Άρη.

Το παιχνίδι της Τούμπας διεκόπη μετά από την είσοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο και ενώ υπήρξαν συγκρούσεις μερίδας οπαδών με αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο αποφασίστηκε να συνεχιστεί ο αγώνας με τον Άρη. Σε αυτήν την περίπτωση ο Δικέφαλος του Βορρά κινδυνεύει με το άρθρο 15.4 εδάφιο β.

Εως 250.000 ευρώ και έως 4 αγωνιστικές χωρίς φιλάθλους

Το άρθρο αυτό συνδέεται με την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και με βιαιοπραγίες. Περιλαμβάνει ποινές από 50.000 ευρώ έως 250.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού της έδρας από 2 - 4 αγωνιστικές. Να τονιστεί πως εάν το ματς είχε διακοπεί οριστικά τότε ο ΠΑΟΚ θα κινδύνευε με πιο βαριές ποινές που αφορούσαν στο να χάσει το ματς στα χαρτιά αλλά και να του αφαιρεθεί ένας βαθμός.

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo