14 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    ΣτΕ: Διακοπή εργασιών λόγω… μη ηλεκτροδότησης! – Τι θα γίνει με τις προθεσμίες


    Αναστέλλονται για από αύριο Δευτέρα έως και την 1η Δεκεμβρίου οι εργασίες του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), καθώς η ηλεκτροδότηση του κτηρίου που στεγάζει το δικαστήριο δεν είναι δυνατή λόγω βλάβης του μετασχηματιστή μέσης τάσεως.
    Τραγικές καταστάσεις
    Αναλυτικά, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣτΕ Δημήτριος Σκαλτσούνης αναφέρονται τα εξής:
    «Λόγω βλάβης του μετασχηματιστή μέσης τάσεως, δεν είναι δυνατή η ηλεκτροδότηση του κτιρίου του Συμβουλίου της Επικρατείας. Χρόνος αποκατάστασης εκτιμάται η Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου. Δεδομένου ότι η κατάσταση αυτή συνιστά λόγο ανωτέρας βίας, ως εκ του ότι η λειτουργία των υπηρεσιών του Δικαστηρίου εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων για τη Διοικητική Δικαιοσύνη (ΟΣΔΔΥΔΔ), αλλά και για λόγους ασφάλειας και υγιεινής, αναστέλλονται οι εργασίες του Δικαστηρίου τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, Τρίτη 30 Νοεμβρίου και Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021.
    Οι προθεσμίες που λήγουν
    Οι προθεσμίες που λήγουν κατά τις τρεις αυτές ημέρες λήγουν την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021. Ειδικώς, οι δηλώσεις του άρθρου 33 παρ. 6 του π.δ. 18/1989 περί παράστασης των διαδίκων χωρίς εμφάνιση στο ακροατήριο για τις υποθέσεις που συζητούνται στις 2 Δεκεμβρίου 2021 μπορεί να υποβληθούν μέχρι τις 14:00 της ημέρας αυτής.
    Μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας του Δικαστηρίου, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ημερομηνία συζήτησης των υποθέσεων που φέρονται προς συζήτηση κατά τις ημέρες αναστολής των εργασιών του».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Απίστευτο στη Κρήτη: Φυλακισμένος έστειλε με κούριερ ηρωίνη! (εικόνα)
    Κορονοϊός – Καπραβέλος: «Αρνητικό rapid test για τη χρήση των Μέσων Μεταφοράς, όπως στη Γερμανία»
    Φώφη Γεννηματά: Τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο το 40ήμερο μνημόσυνο (εικόνες)
    Μεσσηνία: Εντοπίστηκε σώος ο ψαράς – Διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ