• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κοζάνη: Εξαλλος ο παπάς για τον κορονοϊό και τα εμβόλια - Ξεσπάει και ρίχνει μούτζα κατά των αντιεμβολιαστών! (βίντεο)

lawandorder.gr 28-11-2021 10:37
Ο παπάς Νικόλας / Φωτογραφία: Youtube
Κοζάνη: Εξαλλος ο παπάς για τον κορονοϊό και τα εμβόλια - Ξεσπάει και ρίχνει μούτζα κατά των αντιεμβολιαστών! (βίντεο)
Ξέσπασε ο παπάς της Κοζάνης και απαντάει σε αντιεμβολιαστές και σε όσους δεν πιστεύυν στον κορονοϊό με μούτζα!

Το δικό του μήνυμα έστειλε ένας ιερέας στη Κοζάνη σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν και δηλώνουν δύσπιστοι με τον κορονοϊό.

Μιλώντας στο Top Channel, ο παπα-Νικόλας αναφέρει ότι  «πήρανε κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες και οι πνευματικοί παπάδες... μορφωμένοι τα λένε αυτά». «Ο πάσα μήτρος και ο πάσα γελαδιάρης και χωραφιάρης γίνηκαν γιατροί και λοιμωξιολόγοι».

Επειτα εξιστορεί την ιστορία μίας γυναίκας που όταν τη ρώτησε έκανε το εμβόλιο, εκείνη απάντησε πως δεν το βάζει μέσα της γιατί είναι του σατανά, όπως της είπε ο πνευματικός της. «Ποιος πνευματικός σου; Μ αυτόν πήγαινα σχολείο και δεν ήξερε καν να διαβάσει τη λέξη πυρετός, με με ρωτούσε εμένα τι γράφει», λέει χαρακτηριστικά.

Το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα ανάρτησε στο λογαριασμό του στο facebook ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής πολιτικής της υγείας στο LSE, σχολιάζοντας «Τον λύκο τον βλεπς».


Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου:«Ο κόσμος πεθαίνει αβέρτα και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο το ντουνιά. Δεν έγινε μόνο για τους ορθοδόξους στην Ελλάδα που λένε αυτοί για να μας χώσουν το 666 μέσα στο δάχτυλο. Βρε είστε στα καλά σας; Χαζαμάρες των χαζαμάρων, ώ χαζαμάρες. Πήραν κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες οι απλοί και οι πνευματικοί».

«Είμαι πολύ εξοργισμένος» συνέχισε στο απολαυστικό ξέσπασμά του ο παπα-Νικόλας και περιγράφοντας την στιγμή που ρωτά αντιεμβολιαστή σε... ποιο χέρι θα μας βάλουν τον σατανά με το εμβόλιο ρίχνοντας μάλιστα και μία... μούτζα!

Δείτε βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη:

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo