• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αιμιλία Υψηλάντη: «Είναι κακός χειρισμός - Εχει λήξει για το θέατρο το θέμα που δημιούργησε ο Αρης Σερβετάλης»

lawandorder.gr 28-11-2021 07:57
H Αιμιλία Υψηλάντη / Φωτογραφία: Screenshot
Αιμιλία Υψηλάντη: «Είναι κακός χειρισμός - Εχει λήξει για το θέατρο το θέμα που δημιούργησε ο Αρης Σερβετάλης»
Μίλησε ξανά η Αιμιλία Υψηλάντη για την απόφαση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος»

Τοποθετήθηκε ξανά η Αιμιλία Υψηλάντη για την απόφαση που πήρε ο Άρης Σερβετάλης να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», στην οποία πρωταγωνιστούσε, καθώς δεν ήθελε να παίζει για θεατές που είναι μόνο εμβολιασμένοι.

Η απόφαση του Αρη Σερβετάλη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες μέρες.

«Δεν τοποθετήθηκα κατά του», επισήμανε η Αιμιλία Υψηλάντη το Σάββατο (27/11) στην εκπομπή «OPEN Weekend», διευκρινίζοντας ότι είπε πως δεν ανήκει στην οικογένεια των ηθοποιών «με την έννοια της ομάδας». «Ότι μία ομάδα έχει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Αν διαχωρίσει τη θέση του, θα έπρεπε να το κάνει με έναν διαφορετικό τρόπο, όχι με αυτόν τον δημόσιο», ανέφερε η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Σαφώς ο καθένας έχει την ελευθερία να καθορίζει τη δική του θέση, αυτή την θέση του όμως όταν έχουμε 100 νεκρούς, πρέπει να καταλάβουμε ότι ένας ηθοποιός που είναι πολύ γνωστός, έχει μία ευθύνη πέραν του εαυτού του και γενικότερα στην κοινότητα. Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να γίνει, σιωπηλά και με σεμνότητα, χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις, είναι να αποχωρήσει και να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ουδείς αναντικατάστατος», ανέφερε η Αιμιλία Υψηλάντη για τον Αρη Σερβετάλη.

 

Αιμιλία Υψηλάντη: Εχει λήξει το θέμα Σερβετάλη για το θέατρο

«Γιατί να γίνει όλη αυτή η δημόσια φασαρία αυτή τη στιγμή; Όταν αποχωρήσει κάποιος από ένα θέατρο, λέει μία δικαιολογία, γίνεται μία αντικατάσταση. Μπορούσε η παραγωγή να βρει έναν τρόπο ώστε να μη δημιουργηθεί αυτή η φασαρία, από εδώ οι εμβολιασμένοι και από εκεί οι ανεμβολίαστοι», υπογράμμισε η Αιμιλία Υψηλάντη. Και πρόσθεσε: «Αυτό που κάνετε εσείς τώρα είναι κακός χειρισμός, κατά την άποψή μου. Βγάζετε ένα θέμα που έχει λήξει για το θέατρο. Εσείς σαν μέσον το καλλιεργείτε ακόμα πιο πολύ. Για το θέατρο έχει λήξει το θέμα. Από τη στιγμή που έχει γίνει αντικατάσταση, δεν υπάρχει θέμα», πρόσθεσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo