• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κορονοϊός - ΣΥΡΙΖΑ: «139 ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ» - Πλεύρης: «Σας αφήνουμε στη λάσπη που την ξέρετε»

lawandorder.gr 27-11-2021 19:09 Τελευταία ενημέρωση: 27-11-2021 19:11
Σύγκρουση Θάνου Πλεύρη - ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ Covid
Κορονοϊός - ΣΥΡΙΖΑ: «139 ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ» - Πλεύρης: «Σας αφήνουμε στη λάσπη που την ξέρετε»
Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του επιτίθεται στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για άτομα που, όπως αναφέρει, ενώ πρέπει να μπουν σε ΜΕΘ βρίσκονται εκτός

Ευθεία επίθεση στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, αναφορικά με τις ΜΕΘ COVID των νοσοκομείων ασκεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

139 άτομα κινδυνεύουν

Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε πληροφορίες της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατριών Ελλάδας, σύμφωνα με τις οποίες, «139 ασθενείς που έπρεπε να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ βρίσκονται εκτός με κίνδυνο τη ζωή τους».

«Άραγε ο Υπουργός Υγείας ασχολείται με το θέμα;» διερωτάται η Κουμουνδούρου μέσα από την ανακοίνωση με αποδέκτη τον Θάνο Πλεύρη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, αυτή τη στιγμή 139 ασθενείς που έπρεπε να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ βρίσκονται εκτός με κίνδυνο τη ζωή τους.

Άραγε ο Υπουργός Υγείας ασχολείται με το θέμα; Επιβεβαιώνει αυτόν τον τραγικό αριθμό; Έχει κάποιο σχέδιο να μην χαθούν τζάμπα, λόγω κυβερνητικής ολιγωρίας, κι άλλες ανθρώπινες ζωές;

Καταλαβαίνουμε ότι οι ιδιωτικές κλινικές πλουτίζουν καθημερινά με την απόφαση των Μητσοτάκη και Πλεύρη να μην τις επιτάσσουν, όμως πλέον, με τόσους νεκρούς καθημερινά, αυτό καταντά μαυραγοριτισμός.

Η απάντηση του Θάνου Πλεύρη

Οι κλίνες ΜΕΘ του ΕΣΥ έχουν υπερδιπλασιαστεί από τις 557 που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε 1.300 και το σύνολο των κλινών ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα βρίσκεται στην πλήρη διαχείριση του ΕΣΥ, αναφέρει σε δήλωση του-απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

«Συνεπώς τι ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ; Να επιτάξουμε κλίνες ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα που ήδη μας έχουν διατεθεί; Ή να βγάλουμε από αυτές τους ασθενείς που ήδη νοσηλεύονται;» διερωτάται ο υπουργός Υγείας που επισημαίνει πως όλη η χώρα είναι μια Υγειονομική Περιφέρεια και το ΕΣΥ παρέχει στους ασθενείς την καλύτερη θεραπεία, όπως προβλέπουν οι κανόνες της Ιατρικής επιστήμης.

«Αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο του στο πεδίο που λαϊκισμού και της λάσπης που και καλά το ξέρει και καλά το υπηρετεί» καταλήγει η δήλωση του υπουργού Υγείας.

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo