• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Τι πληρωμές θα γίνουν τον Δεκέμβριο - Οι δικαιούχοι

lawandorder.gr 27-11-2021 18:18 Τελευταία ενημέρωση: 27-11-2021 18:18
Πετρέλαιο θέρμανσης / Φωτογραφία: Eurokinissi
Τι πληρωμές θα γίνουν τον Δεκέμβριο - Οι δικαιούχοι
Πολλές έκτακτες πληρωμές επιδομάτων μέσα στο Δεκέμβριο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι έκτακτες πληρωμές επιδομάτων μέσα στον Δεκέμβριο για περισσότερα από δύο εκατομμύρια φορολογούμενους και συνταξιούχους αναμένεται να δώσουν μια «ανάσα» στα νοικοκυριά.

Επίδομα θέρμανσης

Στην... ουρά για το ταμείο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων μπαίνουν παλιοί και νέοι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, μισθωτοί αλλά και συνταξιούχοι που περιμένουν αναδρομικά αλλά και το έκτακτο επίδομα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου με την προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης σε περίπου 700.000 δικαιούχους. Όπως έχει εξαγγείλει το οικονομικό επιτελείο, από τις 10 Δεκεμβρίου θα πληρωθεί ως προκαταβολή στους περσινούς δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης το ποσό τους επιδόματος που έλαβαν πέρυσι (καθώς θεωρείται πως φέτος θα επιδοτηθούν περισσότερο).

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, ακολουθεί η επόμενη μεγάλη πληρωμή του Δεκεμβρίου σε 215.000 οικογένειες, ωφελούμενες από το πρόγραμμα του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος. Οι δικαιούχοι θα λάβουν στις 15 Δεκεμβρίου την πρώτη δόση από το διπλό επίδομα που δικαιούνται για τα Χριστούγεννα, σε εφαρμογή της εξαγγελίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ.

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo