22.5 C
Athens
20.9 C
Thessaloniki
Τρίτη 16 Απριλίου 2024
More

    Ζένια Μπονάτσου για τον πατέρα της: «Προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα» (βίντεο)


    Μάρθα Κουτουμάνου και Ζένια Μπονάτσου, η σύζυγος και η κόρη του αγαπημένου Βλάσση Μπονάτσου, βρέθηκαν στην εκπομπή Idols του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για το αφιέρωμα στη ζωή του Βλάσση Μπονάτσου.
    Αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του, ενώ περιέγραψαν και την ημέρα που ο Βλάσσης Μπονάτσος άφησε την τελευταία του πνοή.
    «Κοπανιόταν στον τοίχο για να πάρει ανάσα»
    «Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν. Χωρίς αν ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος, χωρίς να ξέρω καν τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Ήταν λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει που εσύ ήσουν κρυωμένη και έφτιαχνε τσάι. Έχει κάτσει στην κουζίνα, τραγουδάει και πάω εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Κάθομαι για λίγο μαζί του, μου γελάει και μου τραγουδάει. Φεύγω από το κουζινάκι για το δωμάτιο και λέω στην μάνα μου, «μαμά κάτι δεν πάει καλά» και άρχισα να κλαίω», είπε αρχικά η Ζένια Μπονάτσου.
    «Ήταν ένα σοκ… Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα αλλά δεν γινόταν», πρόσθεσε.
    Η Ζένια Μπονάτσου πέρασε σε λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της το οποίο έχει κληρονομήσει και η ίδια…
    «Είναι ένα ένζυμα που μου λείπει, όπως έλειπε και στον πατέρα μου. Όταν έχεις άγχος και στρες, ή αν χτυπήσεις (έστω ελαφρά) θα πρηστεί το δέρμα μου. Είναι κάτι σπάνιο και ο άθε άνθρωπος που το έχει μπορεί να πρήζεται σε διαφορετικά σημεία του σώματός του. Ο πατέρας μου το πάθαινε συχνά στο πρόσωπο. Από αυτό πέθανε κιόλας. Όλα ξεκίνησαν όταν πρήστηκε το πρόσωπό του», είπε η Ζένια Μπονάτσου.
    Όσο για τα σχόλια που διάβαζε στο παρελθόν για τον πατέρα της: «Όταν υπάρχει κάτι τέτοιο πρέπει πάντα να σέβεσαι τον άλλον. Όταν ήμουν παιδί και διάβαζα σχόλια του τύπου ότι ο πατέρας μου έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες και έτσι πέθανε. Όταν κρίνουν πως ο πατέρας μου από επιλογή του άφησε πίσω μια οικογένεια, είναι πάρα πολύ άσχημο. Δεν άφησε από επιλογή του την οικογένεια», είπε η Ζένια Μπονάτσου στην εκπομπή Idols.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Καταγγελία: «Λουκέτο» μπαίνει τα βράδια στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας
    Κοροοϊός – μετάλλαξη Ομικρον: Εκτακτη οδηγία για τις πτήσεις από Νότια Αφρική εξέδωσε η ΥΠΑ – Τί ισχύει;
    Αγρίνιο: 13χρονος μαθητής δέχτηκε άγριο μπούλινγκ – Συμμαθητές του ανέβασαν το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του στο TikTok (βίντεο)
    ΚΙΝΑΛ για Κασιμάτη μετά το σχόλιό του για τη Φώφη Γεννηματά: «Ντράπηκε και η ντροπή» (εικόνα)
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ