14 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    ΚΙΝΑΛ για Κασιμάτη μετά το σχόλιό του για τη Φώφη Γεννηματά: «Ντράπηκε και η ντροπή» (εικόνα)


    Με μια ανακοίνωση όλο οργή το ΚΙΝΑΛ αντέδρασε σε σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη στα ΝΕΑ, στο οποίο ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι η εκλιπούσα Φώφη Γεννηματά «προσέφερε περισσότερα στο ΚΙΝΑΛ με τον θάνατό της παρά εν ζωή».
    Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ αναφέρει:
    «Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση».
    Εγραψε ο Στέφανος Κασιμάτης:
    Το σχόλιο Κασιμάτη προκάλεσε επίσης την αντίδραση του υποψηφίου για την ηγεσία του Κινήματος Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος έγραψε στο twitter:
    «Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη».
    Παύλος Γερουλάνος, Παύλος Χρηστίδης αλλά και πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο εκδήλωσαν επίσης την έντονη αντίδρασή τους.
    Αντίδραση και από τον ΣΥΡΙΖΑ
    Το θέμα σχολίασε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε το άρθρο του Κασιμάτη:
    «Ο κύριος Κασιμάτης φρόντισε σήμερα στα Νέα, να μας θυμίσει ότι η χυδαιότητά του δεν έχει όρια. Επίσης μας θύμισε ότι έντυπα και δημοσιογραφικοί οργανισμοί που ξιφουλκούν κατά του «λαϊκισμού», νιώθουν άνετα να φιλοξενούν φράσεις και οπτικές που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες της ρυπαρογραφίας» σημειώνει αρχικά και προσθέτει «οκύριος Κασιμάτης πάντα αυτός ήταν. Όμως η διεύθυνση της εφημερίδας έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη δημοσιοποίηση της αθλιότητας εις βάρος της μνήμης της Φώφης Γεννηματά».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Τραγωδία στον Βόλο: Ηλικιωμένο ζευγάρι πέθανε από κορονοϊό με διαφορά 4 ημερών!
    Μετάλλαξη Ομικρον: 40.000 δείγματα από τον ΕΟΔΥ για τον εντοπισμό της στην Ελλάδα – Τα αποτελέσματα
    Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Λοχίας θα περάσει Στρατοδικείο γιατί έφτυσε υπάλληλο τράπεζας!
    Ξεκινούν αύριο τα έργα ανάπλασης της Πανεπιστημίου – Τι πρέπει να γνωρίζετε
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ