• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Οικονόμου: «Κάθε επιτυχία της χώρας προκαλεί αμηχανία στον Τσίπρα»

lawandorder.gr 27-11-2021 15:03
Ο Γιάννης Οικονόμου / Φωτογραφία: Eurokinissi
Οικονόμου: «Κάθε επιτυχία της χώρας προκαλεί αμηχανία στον Τσίπρα»
Απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας για την ομιλία του στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η Ελλάδα ανακάμπτει δυναμικά και σταθερά, σε όλα τα επίπεδα. «Με ρυθμούς υψηλότερους από τον μέσο όρο στην Ευρώπη», σημειώνει και συνεχίζει λέγοντας πως «κάθε φορά που απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο όλοι θυμόμαστε την 'τύχη' που είχαν επιφυλάξει οι πολιτικές και η διαπραγματευτική του δεινότητα για τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου:

Η Ελλάδα ανακάμπτει δυναμικά και σταθερά, σε όλα τα επίπεδα. Με ρυθμούς υψηλότερους από τον μέσο όρο στην Ευρώπη. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό, όπως και κάθε επιτυχία της χώρας προκαλεί αμηχανία και δυσθυμία στον κ. Τσίπρα. Κάθε φορά που απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο όλοι θυμόμαστε την «τύχη» που είχαν επιφυλάξει οι πολιτικές και η διαπραγματευτική του δεινότητα για τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας γιατί αυτός είναι ο δρόμος να αντιμετωπίσουν η κοινωνία, οι άνεργοι που βρίσκουν εργασία και οι επιχειρήσεις, τις συνεπειες της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo